Keystone logo
Alankomaat

Parhaat yliopistot Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Alankomaat 2024

Laitosten lukumäärä: 9
  • Amsterdam, Alankomaat

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beugen, Alankomaat

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Maastricht, Alankomaat

  Maastrichtin yliopisto (UM) on Alankomaiden kansainvälisin yliopisto, ja se kasvaa edelleen 21.000 4,000 opiskelijalla ja XNUMX XNUMX työntekijällä. Yliopisto erottuu innovatiivisesta koulutusmallistaan, kansainvälisestä luonteestaan ja monitieteisestä lähestymistavastaan tutkimukseen ja koulutukseen. Korkealaatuisten tutkimus- ja opinto-ohjelmiensa sekä vahvan sosiaaliseen sitoutumiseen keskittymisen ansiosta UM on nopeasti rakentanut vankan maineen. Nykyään sitä pidetään yhtenä maailman parhaista nuorista yliopistoista.

  • Amsterdam, Alankomaat

  ROC van Amsterdam (ROCvA) tarjoaa keskiasteen ammatillista koulutusta yhdeksässä modernissa MBO-korkeakoulussa Amsterdamissa, Amstelveenissä, Hoofddorpissa ja Hilversumissa. Jokaisella MBO-yliopistolla on oma koulutustarjous ja useita erikoisaloja. Ammatillinen käytäntö on näkyvää ja konkreettista koulussa. Yhteensä ROCvA tarjoaa noin 300 MBO-kurssia.

  • Amsterdam, Alankomaat

  College of MultiMedia (CMM) on tarjonnut ammattikoulutusta ja -kursseja monenlaisilla multimediatuotannon aloilla ja tietotekniikassa vuodesta 1997 lähtien. CMM tarjoaa sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia kursseja multimediatuotannossa.

  • Schiphol, Alankomaat

  Olemme Laurentius College . Markkinajohtaja lentoemäntien ja vieraanvaraisuuden koulutuksessa 11 vuoden ajan. Et ole siellä vain tutkintotodistuksella, uskomme, että olet "valmis maailmalle" vasta monipuolisen, henkilökohtaisen kehityksen jälkeen.

  • Zwolle, Alankomaat

  Deltion on kaikkien käytettävissä. Olitpa nuori tai vanha. Onko sinulla oma yritys tai oletko juuri suorittanut ammatillisen keskiasteen koulutuksen. Deltion College työskentelee innokkaasti opiskelijoiden kursseilla. Kuka tahansa voi saada koulutusta hänelle sopivalla tavalla.

  • Leusden, Alankomaat

  Beeckestijn Business School on johtava digitaalisen, markkinoinnin, cx: n, datan ja viestinnän oppilaitos; yhdistämme strategian, teorian ja taitotiedon lyhyillä, käytännön kursseilla eri tasoilla. Beeckestijn Business School tarjoaa ohjelmia ja kursseja, jotka tarjoavat syvällistä tieteenalaa tietylle alalle, alakohtaisia mestarikursseja ja räätälöityjä yrityksen sisäisiä oppimispolkuja.

  • Barcelona, Espanja
  • Paris, Ranska
  • + 9 lisää

  European Bartender School on maailman johtava baarimikoulu. Olemme ylpeitä siitä, että koulutamme baarimikoja, jotka pyrkivät maailmanlaajuisesti tunnustettuun tasoon. Koulutimme jo 70 000 valmistunutta 20 vuoden ajan.