Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Sertifikaatit  (Sertifikaatti) Ohjelmat sisään Tilatieteet 2024

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Tilatieteet 2024

Yleiskatsaus

Todistus voi olla täydentää toisen asteen tai keinona laajentaa työkokemusta. Myöntämä oppilaitoksen valmistumisen jälkeen ennalta määrätyn kurssien, todistus todistaa osaaminen aihe tai aiheen.

Mikä on todistus spatiaalisen tiedettä? Spatial tiede käytetään kartoitus ja käytetään yleisesti maanmittauksen ja kartografian. Riippuen sijainnin todistuksen ohjelman, se voi olla myös nimitystä maantieteellistä johdon tai maanmittauksen. Sen jälkeen ansaita todistus paikkatietojen tieteen, opiskelijoiden odotetaan pystyä mitata, hallita ja analysoida maan pinnalle.

Ainutlaatuisia taitoja saatu todistus paikkatietoja tieteen voidaan suoraan soveltaa yrityskäyttöön. Tämä voi johtaa laajennettu työllisyysnäkymät tai suurempi etenemismahdollisuuksia vakiintuneissa uraa.

Kustannukset todistuksen paikkatietoja tieteen riippuu tyyppi koulun joka on todistuksen antavan. Jotkut työnantajat tarjoavat korvausta todistuksia, jos niitä tarvitaan etenemistä. Ota korkeakoulun tai yliopiston olet kiinnostunut lisätietoja kustannuksista.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat todistus paikkatietoja tieteen valmistellaan monta uraa, jotka vaativat taitoja maanmittari. On olemassa monia erilaisia ​​kenttiä, jotka katsastajien toimivat, kuten maa- tai vesihuollon. Joskus henkilöt, jotka työskentelevät kaivos- tai muiden resurssien hallinta teollisuudenalojen myös opittua kun ansaita tämän todistuksen. Opiskelija voi myös halutessaan hakea uran kartografia tai mapmaking, ja tämä todistus voi olla yksi osa koulutuksen vaatimukset näillä paikoilla. Valmistuneet voivat työskennellä yksityisten yritysten tai paikallisten tai kansallisten hallitusten.

Useat korkeakoulut ja yliopistot voivat tarjota varmenteiden paikkatietojen tieteen.Jos olet kiinnostunut urasta kartoitukseen tai -kartan etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Luonnontieteet
  • Maantiede
  • Tilatieteet
Opintoalat
  • Luonnontieteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat