We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

2 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Teollinen muotoilu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Sertifikaatti
 • Muotoilun opinnot
 • Teollinen muotoilu
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Sertifikaatti Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Teollinen muotoilu

  Varmenne ohjelma on opinto jonka avulla opiskelijat voivat saada syvempää tietoa erikoistunut alueella. Nämä ohjelmat vaativat yleensä asetettu useita kursseja, jotka kattavat erilaisia ​​syvällistä aiheista ja joskus antaa opiskelijoille räätälöidä kurssin valinnan niiden aihealueeseen.

  Teollinen muotoilu on monitieteinen ala, joka käyttää tekniikan ja taiteen parantamaan tuotesuunnittelua kaupallisissa sovelluksissa. Suunnittelijat usein erikoistuvat yhden tuotteen tyyppi, kuten huonekaluja, ja sitten keskittyä optimoimalla toiminto, estetiikka, ja tuotantokustannuksia. Mikä on todistus teollisen muotoilun? Se on opinto joka tarjoaa opiskelijoille tarvittavat työkalut työskennellä kentällä. Tarvittavat aiheita voivat olla tietokoneavusteinen suunnittelu (CAD), tuotesuunnittelu, ja tuotekehitystä. Kurssit usein raskaasti pohjautuu tietokoneisiin suunnitteluun, kuvankäsittelyn ja mallintaminen.

  Taitoja opiskelija voitot ja ansaita todistus teollisen muotoilun luultavasti perusteella niitä tehtävissä lisää vastuuta ja lisääntynyt palkkaa. Tietokone taidot, erityisesti, voi avata monia uravaihtoehtoja jopa yli teollisen muotoilun. Opiskelija myös saada tärkeitä taitoja viestintää ja yhteistyötä.

  Kustannukset teollisen muotoilun todistus ohjelma on usein jaoteltu tietenkin, koska se on yhteinen opiskelijat saataisiin todistuksia osa-aikaisesti. Absoluuttinen hinta vaihtelee koulussa ja sen sijainti.

  Ansaita todistus teollisen muotoilun valmentaa tuloa teollisen suunnittelun alalla, tai se voi toimia valmistautuminen kandidaatin tai ylempi korkeakoulututkinto samalla alueella. Varmenteen haltijat voivat saada teknikko kantoja, vaikka jotkut työnantajat pitävät kandidaatin vähimmäispätevyysvaatimukset lähtötason tehtävissä.

  Oletko harkitsee todistuksen teollisen muotoilun? Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.