2 Panimoala programs found
- Sertifikaatti
- Elintarviketutkimus
- Juomatutkimukset
- Panimoala
- Eurooppa1
- Pohjois-Amerikka1
2 Panimoala programs found
Institute Of Brewing And Distilling
Siiderinvalmistuksen yleinen todistus
- London, Yhdistynyt kuningaskunta
Sertifikaatti
Englanti
Tämä pätevyys on tarkoitettu kaikille siiderinvalmistusteollisuudessa työskenteleville. Tarkoitettu ihmisille, jotka työskentelevät sekä vanhemman operaattorin että tiiminvetäjätasolla suuressa operaatiossa, sekä pienille siiderimyllyille / siidereille. Saat vankan pohjan siiderinvalmistuksen tieteelle ja tekniikalle ja kehität tietoa pakkaamisen parhaista käytännöistä - mikä on elintärkeää tullaksesi päteväksi siiderinvalmistuksen ammattilaiseksi.
Schoolcraft College
Panimo- ja tislausteknologian sertifikaatti
- Livonia, Yhdysvallat
Sertifikaatti
Täysaikainen, Osa-aikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan panimouran, laajentamaan nykyistä panimotietämystään ja -käytäntöään tai harkitsevat panimopubin tai mikropanimon avaamista. Opetussuunnitelma on suunniteltu panimoiden ammattilaisten, panimoiden ja panimopubien omistajien sekä tislaajien suoralla panoksella ja osallistumisella.
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Sertifikaatti Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Juomatutkimukset Panimoala
Tietylle alalle erikoistuminen alkaa usein ammatillisista sertifikaattiohjelmista. Sertifikaatin suorittaminen on usein nopeampi prosessi kuin kandidaatin tai maisterin tutkinnon suorittaminen, mutta opintojen sisältö auttaa silti työllistymään ja etenemään uralla.
Mikä on panimoalan sertifikaatti? Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille valmiudet panimoalan työtehtäviin. Opinnot pitävät yleensä sisällään seuraavia aiheita: oluen panemisen biokemia, panimoiden prosessit sekä teknologian, mikrobiologian, hiivan ja fermentaation käytännöt, jäähdytystiede, hiilihapotustekniikat ja sekakaasuteknologia. Liiketalouden kursseilla saatetaan käsitellä panimoalan kaupallisen puolen kysymyksiä, muun muassa puhtaanapitoa, pakkaamista, laadunvalvontaa ja nestelogistiikkaa. Laboratoriokursseilla voidaan toteuttaa omia oluenvalmistusprojekteja sekä käydä työekskursioilla panimoissa tai tislaamoissa.
Sertifikaatin suoritettuaan opiskelijat osaavat valmistaa omaa käsityöoluttaan joko kaupallisiin tarkoituksiin tai omaan käyttöön. He osaavat myös soveltaa lämpötilan valvonnasta ja elintarvikkeiden käsittelyn hygieniasta oppimaansa sekä työpaikalla että kotikeittiössään.
Sertifikaattiohjelmat ovat yleensä kokonaisia tutkinto-ohjelmia edullisempia, vaikkakin kustannukset voivat vaihdella oppilaitoksesta toiseen. Oppilaitoksen sijainti ja se, suoritetaanko opinnot yliopistolla vai panimon tiloissa, voivat myös vaikuttaa hintaan. Ohjelman kesto ja opintomateriaalin muoto vaikuttavat myös kokonaiskustannuksiin.
Tämän sertifikaatin suorittaneet opiskelijat pääsevät yleensä soveltamaan oppimaansa paikallisiin panimoihin tai suurten ketjujen yhteistyöpanimoihin, pienpanimoihin tai panimoravintoloihin. Opiskelijat löytävät usein kiinnostavia työtehtäviä, joita ovat muun muassa pääpanija, panimomestari, panimomestarin avustaja, hanamestari tai kellarivastaava. Markkinoinnista kiinnostuneet opiskelijat löytävät tavallisesti työpaikan panimon myyntiedustajana, tuotekouluttajana tai alan insight managereina. Mahdollisia työtehtäviä ovat myös logistiikkajohtaja, laatujohtaja, tuotantopäällikkö tai panimojärjestön johtaja. Ne opiskelijat, joille kirjoittaminen maistuu, voivat työllistyä esimerkiksi kansaivälisestä panimoalasta kirjoittavina toimittajina tai lehtien toimituspäällikköinä.
Sertifikaattiohjelmat yhdistelevät usein verkko-opintoja kontakti-opintoihin ja käytännön panimoprojekteihin. Panimoalan koulutusta tarjoavia yliopistoja on kaikkialla maailmassa. Tutustu ohjelmiin alla ja ota suoraan yhteys valitsemasi oppilaitoksen hakijapalveluihin verkkolomakkeen avulla.