Keystone logo

0 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Popular degree type

Popular education type

Sertifikaatti Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Musiikkitiede

Yksilöt haluavat ansaita tilitietojen, joka voi hyödyttää uransa auttaa heitä aloittaa uuden uran tai toimia ponnahduslautana kandidaatin tai maisterin tutkinto voi ansaita todistuksen. Se kestää yleensä vähemmän aikaa ja kustannuksia ansaita todistus ammattitaidosta, joten tämä vaihtoehto sopii opiskelijat etsivät nopeutetun credential, joka keskittyy käytännön kokemukseen.

Mikä on todistus musiikki? Se on ammatillinen tunnustetaan opiskelijan kyky pelata väline tai laulaa hyvin. Opiskelevat ohjauksessa kokeneen muusikot parantaa soittoa tai laulua kyky sekä yksin että ryhmässä. Kurssit saattaa sisältää musiikin teoria luokkia, joissa opiskelijat oppivat lukemaan ja tulkitsemaan musiikkia, koostumus luokkia, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden kirjoittaa omia kappaleita, ja improvisaatiotunteja että terävöittää niiden kyky pelata paikan päällä ilman apua nuotteja.

Todistus musiikin tarjoaa opiskelijoille innokas arvostus taidemuoto, joka ravitsee heidät luovasti koko elämänsä, ovatko ne suorittavat johdanto tai kotona. Kurinalaisuus tarvittavat taidot hallita väline hyödyttää niitä missä tahansa uran he haluavat ottaa tiputtamalla niihin tärkeyttä kovaa työtä ja aikataulun rutiini.

Yksilöt voivat halutessaan opiskella musiikkia paikallisen yhteisön tai korkeakoulun sekä online ja ulkomailla. Kustannukset todistuksen vaihtelee opiskelijan tavoitteita.

Päättymisen jälkeen ohjelman opiskelijat yleensä löytää työtä kuin asuva muusikot klubeissa ja kappaleessa salia. Toiset alkaa tallentaa studioiden kanssa toivoa myyvät musiikkia. Teollisuus on kilpailukykyinen; jatkamalla ansaita kandidaatin tai maisterin tutkinto voi laajentaa uravaihtoehtona ja palkkiot.Monet hyödyntää tilitietojen välillisesti aloittamalla uran opetus- tai toimisto- ja hallinnon työtä.

Aloita tutkimalla vaihtoehtoja todistusta musiikin. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.