Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Sertifikaatit  (Sertifikaatti) Ohjelmat sisään Moottoriajoneuvojen korjaus sisään Toronto, Kanada 2024

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Moottoriajoneuvojen korjaus sisään Toronto, Kanada 2024

Yleiskatsaus

Se on suurin kaupunki Kanadassa, ja koulutuksen alalla on niin paljon menestynyt tässä kaupungissa. Monet yliopistot ja korkeakoulut ovat asettaneet keskuksia täällä palvella ihmisiä korkea-asteen koulutuksen osalta. Tarjoaa kätevän ympäristön opiskelijoiden oppimista, kaupungin laitosten kautta kuten University of Toronto on nähnyt monia kunnostautua ammatillisia kursseja.

Mikä on moottoriajoneuvojen korjaus?
Moottoriajoneuvojen korjaus (MVR) on moottoriajoneuvojen korjaus- ja huoltoprosessi, johon sisältyy autojen, kuorma-autojen, moottoripyörien ja muiden moottoriajoneuvojen mekaanisten ongelmien tarkastaminen, diagnosointi ja korjaaminen. MVR voi viitata myös autotallin tai autokorjaamon toimintaan.

Mitä voin tehdä moottoriajoneuvojen korjauksen tutkinnolla?
Moottoriajoneuvojen korjauksen tutkinto voi johtaa uraan mekaanikkona, autokoriteknikkona tai huoltopäällikkönä autoliikkeessä tai korjaamossa. Voit myös avata oman autotalli- tai autokorjaamoyrityksen.

Miksi opiskella moottoriajoneuvojen korjausta?
Moottoriajoneuvojen korjaus antaa ymmärryksen siitä, miten ajoneuvomme toimivat oikein. Ilman säännöllisiä huoltoja ja korjauksia automme hajoaisivat nopeasti ja muuttuisivat vaarallisiksi ajaa. MVR auttaa parantamaan ajoneuvojemme jälleenmyyntiarvoa pitämällä ne hyvässä kunnossa, voimme saada niistä enemmän rahaa, kun myymme tai vaihdamme niitä.

Mitä ovat moottoriajoneuvojen korjaustutkinnot?
Moottoriajoneuvojen korjaustutkintoja tarjotaan monissa yhteisön korkeakouluissa ja teknisissä kouluissa. Nämä ohjelmat kestävät tyypillisesti kaksi vuotta ja johtavat osakkuusyrityksen tutkintoon moottoriajoneuvojen korjauksessa. Opintojesi aikana opit moottorin mekaniikasta, jousitusjärjestelmistä, jarruista, sähköjärjestelmistä ja muusta. Saat myös käytännön kokemusta autojen ja kuorma-autojen parissa työskentelemisestä yliopiston autokaupassa.

Kanada on paras maa jatkaa teidän korkeakoulutuksen jos olet vuorovaikutteinen henkilö. Lähes jokainen etninen ryhmä ovat Kanadassa näin se 'sa monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Kielimuuri ei ole kysymys ulkomaisille opiskelijoille Kanadan pidetään maailman 's johtava kielikoulutusta.

Sertifikaatti on usein tavoite varsinkin niille opiskelijoille, jotka haluavat erottua edukseen muiden aggressiivisten työnhakijoiden rinnalla. Sertifikaatin suorittaneilla opiskelijoilla voi olla muita paremmat taidot ja enemmän kokemusta muun muassa seuraavilla aloilla: liiketalous, rahoitus, hotelli- ja ravintola-ala, johtajuus ja hallinto.

Lue lisää

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Kanada
  • Elämäntaidot
  • Moottoriajoneuvojen käyttö
  • Moottoriajoneuvojen korjaus
  • Toronto
Opintoalat
  • Elämäntaidot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto