Keystone logo

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Luonnontieteet Biologia Meribiologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Luonnontieteet
  • Biologia
  • Meribiologia
Opintoalat
  • Luonnontieteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Sertifikaatti Ohjelmat sisään Luonnontieteet Biologia Meribiologia

Varmenne on annettua asiakirjaa opiskelija, joka on suorittanut opetussuunnitelman tietyssä opinto. On näyttöä siitä, että jatko on taitavia alalla ja asiantunteva tarpeeksi saada työtä tai jatkaa hänen koulutus.

Mikä on todistus meribiologian? Tämä todistus ohjelma opettaa opiskelijoille meri- ja geotiede, ja antaa heille taitoja hankkimaan unelmatyöni. Learning moduulit voivat sisältää meriekologiasta järjestelmät; sää ja sen vaikutus valtamerten tutkimus riuttojen, rantojen ja suistoissa; anatomiasta ja fysiologiasta kalat, äyriäiset ja merinisäkkäiden; ja kursseja kasvillisuuden. Tutkimus ihmisen vaikutusta valtameriin tutkitaan perusteellisesti samoin. Riippuen Opiskelija voi valita monista valittavien ja suunnitella räätälöity heidän tarpeisiinsa.

Valmistuneet todistus meribiologian ohjelma saavat tarvittavat taidot työllisyyden alalla.Ne voivat myös halutessaan jatkaa koulutusta tai aloittaa liiketoiminnan. Henkilöt, jotka työskentelevät meribiologian yleensä myötätuntoinen ja tieteellinen luonteeltaan, ja näitä ominaisuuksia voidaan parantaa täyttämällä tämän kurssin.

Kustannukset täyttämällä todistuksen meribiologian tietenkin riippuu sijainnin college. Nämä ovat yleensä käytännön ohjelmia, monia mahdollisuuksia ympäri maailmaa. Opiskelija voi halutessaan opiskella ulkomailla voidakseen keskittyä tiettyyn meriympäristöön tai meri olento.

Valmistuneet kanssa todistus meribiologian saattavat löytää itsensä kysynnän työnantajien maailmanlaajuisesti. Valtion virastot, tutkimus yritykset, korkeakoulut ja ekoturismi yritykset voivat kaikki olla mahdollisia työnantajia. Tehtävänimikkeitä voivat olla meribiologi, tieteellistä tutkimusta, vesiviljely johtaja ja merimatkailun asiantuntija. Varmenteen haltijat voivat myös haluta jatkaa koulunkäyntiään harjoittamisesta suurempi.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan todistuksen meribiologian ehkä harkita korkeakoulujen ja yliopistojen lähellä kotia tai eri maassa. Päästä alkuun kurssin, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.