Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Sertifikaatit (Sertifikaatti) Ohjelmat sisään Materiaalitekniikka 2023

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Materiaalitekniikka 2023

Yleiskatsaus

Varmenne on opinto joka usein keskittyy erikoistunut alan alue. Opiskelijat yleensä jatkaa tämän ohjelman päätyttyä joko perus-tai jatkotutkinto. Tämä opinto voi ottaa niin vähän kuin vuosi loppuun.

Mikä on todistus materiaalitieteissä? Tällainen todistus ohjelma vaatii syvää ymmärrystä monenlaisia ​​materiaaleja. Opiskelija voi keskittyä käytettyjen materiaalien kemia, fysiikka, biologia, tekniikan tai fysiikan. Kurssit vaihtelevat painopiste, mutta usein polymeeri tiede, maa materiaalitieteiden, johdatus Tiiviin aineen, polymeerisiä biomateriaalit, termodynamiikan materiaalit ja vastaavat.

Tämä tutkimus voi valmistaa opiskelijoita ottamaan osaa tutkimukseen, joka johtaa suuria muutoksia maailmassa. Opiskelijat tämän todistuksen tyypillisesti nähdään paremmin valmistautunut käsittelemään monenlaisia ​​materiaaleja käytetään tiedemaailmassa.Tämän todistuksen, opiskelija voi pystyä ansaita korkeampaa palkkaa.

Kustannukset todistuksen materiaalitieteiden voi vaihdella laitokselta toimielimelle ja maittain. Jos haluat saada selkeä käsitys siitä, mitä saattaa joutua maksamaan, tutkimukseen erityisiä yliopistot. Kannattaa myös harkita, haluatko osallistua verkossa tai kampuksella luokkiin.

Kun tämä todistus on valmis, saatat pystyä löytämään työtä alalla kemian, tekniikan, fysiikan tai geotiede. Tyypillisesti opiskelijat kääntyvät työpaikkojen materiaalit insinöörit, biolääketieteen insinöörit, tutkijat, prosessien kehittäminen tutkijoiden, teknisen myynnin insinöörit, laatu johtajat, patentti tutkijoiden, metallurgit tai valmistuksen systeemisuunnittelijat. Tämä todistus voi myös johtaa uran opettajana.

Kun olet päättänyt ohjelman tyypistä haluat jatkaa, sinun tulee lähettää kaikki tarvittavat sovellus materiaalit, mikä on melko helppoa.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Sertifikaatti
 • Tekniikan alan opinnot
 • Materiaalitekniikka
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto