32 Leivonta programs found
Suodattimet
- Sertifikaatti
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
- Leivonta
32 Leivonta programs found
Suodattimet
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Johdatus leivän leipomisen perusteisiin (todistus)
- Rennes, Ranska
- Bordeaux, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
"Johdatus perusteisiin" -ohjelmat on suunniteltu erityisesti ruokaharrastajille, yrittäjiksi pyrkiville tai ammattilaisille, jotka haluavat tutustua ranskalaisen gastronomian perusteisiin. Näiden erittäin mukaansatempaavien ja käytännöllisten ohjelmien avulla osallistujat oppivat ammattitekniikoiden perusteet, ymmärtävät ammattikeittiön työympäristön ja hallitsevat ranskalaisen gastronomian ikonisimmat reseptit.
Esittelyssä
George Brown College
Leipomotodistus – esityö
- Toronto, Kanada
Sertifikaatti
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Toronton keskustan sydämessä sijaitseva George Brown on Kanadan leipomo- ja leipomoteollisuuden keskipiste. Tämä yksivuotinen leivonta - Pre-Employment -todistusohjelma auttaa sinua oppimaan leivonnaisten, kakkujen ja koristelun perusteet käytännön koulutuksen ja luokkahuoneopetuksen avulla.
Esittelyssä
Centennial College
Leivontataitojen todistus (verkossa)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Sertifikaatti
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Baking Skills -ohjelma on suunniteltu erityisesti täyttämään ammattileipureiden alan vaatimukset. Halusitpa sitten työskennellä suuressa yrityksessä tai harjoittaa omaa leivontayritystäsi, tässä kulinaarisen taiteen ohjelmassa opitut leivontataidot auttavat sinua siellä. Tämä ohjelma saa sinut työhön valmiiksi valmistuttuasi hienoista koristelu- ja viimeistelytaidoista suuriin tuotantotekniikoihin. Parantaaksesi työllistyvyyttäsi entisestään jätät Baking Skills -ohjelman ja saat tärkeät alan sertifikaatit, kuten Smart Serve, Safe Food Handlers ja CPR.
Esittelyssä
Charles Darwin University
Certificate III in Baking
- Darwin, Australia
Sertifikaatti
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Cookery School at Little Portland Street
Kokin todistus ruoka & viini
- London, Yhdistynyt kuningaskunta
Sertifikaatti
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Tämä jännittävä nopeutettu, kuusi viikkoa intensiivisen ammattitaitoisesta ruoanlaitosta kurssi antaa mahdollisimman kulinaarisia tietoa. Osallistujat voivat sitten aloittaa työnsä kokkina ammattikeittiöiden, tee vuodenaikaa jahti tai ski chalet, palvelemaan illallinen osapuolille tai yksinkertaisesti parantaa omaa ruoanlaitto ohjelmistoaan.
Le Cordon Bleu Mexico
Leivonnaiset ylivoimainen todistus
- Buenavista, Meksiko
- Mexicali, Meksiko
Sertifikaatti
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti, Espanja
Tänä kehityskaari, opiskelijat joutuvat työskentelemään laadintaan jäätelöä, kakkuja ja petit nelosta, taiteellisia luomuksia käyttäen sokeria ja suklaata, sekä valmistelu jälkiruokia ravintoloissa.
Schoolcraft College
Kulinaarisen leivonta- ja leivonnaisten taiteen todistus
- Livonia, Yhdysvallat
Sertifikaatti
Täysaikainen, Osa-aikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Leipomo- ja konditoriataiteen sertifikaattiohjelma antaa valmiudet päästä leipomoihin, konditorialiikkeihin, ravintoloihin ja hotellien leipomo- ja konditoriakeittiöihin. Opetussuunnitelma valmentaa opiskelijoita laadukkaaseen leivontaan ja leivonnaisten valmistukseen. Kaksi ydinkurssia alkavat perustaidoista ja kehittyvät vähitellen edistyneempiin ja hienostuneempiin taitoihin. Käsiteltäviä aiheita ovat ammattitaito, turvallisuus ja sanitaatio, dieteettinen leivonta, leivontaprosessit ja -tekniikat, piirakat, tortut, nykyaikaiset tortut, ranskalaiset leivonnaiset, kylmät ja pakastejälkiruoat, suklaat, kakkukoristelut, leivät, keksit ja monet muut ravitsemukselliset jälkiruoat.
Ferrières
Ranskalaisen leivonnaisen perus- ja edistyneet tekniikat
- Ferrières-en-Brie, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
7 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Ranskan kieli
Leivonnaisten kurssitason harjoittelija voi laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan ranskalaisesta leivonnaisesta. Hän oppii tekemään klassisia leivonnaisia ja purkamaan tavallisia leivonnaisia leikkimällä muotojen, värien, rakenteiden ja kokoamismenetelmien ympärillä. Hän oppii yllättämään vieraita miellyttäen heidän silmiään ja makuhermojaan.
Le Cordon Bleu University Mexico
Leipomo
- Naucalpan de Juárez, Meksiko
Sertifikaatti
Kampuksella
Espanja
Käytännön kurssi, jossa voit oppia tekniikoita, perusteita ja perusteita, joilla voit valmistaa erilaisia leipiä. Tämä kurssi sisältää leivän tyypit, ominaisuudet, yhdistelmät ja sovellukset eri alueilla Ranskassa ja maailmassa. Kaikki luokat opetetaan espanjaksi. Meillä on 2 koulusykliä vuodessa: heinäkuu ja syyskuu. Aikataulu Leipomoaikataulu perustuu noin 24 tunnin käytännön tuntiin viikossa. Kalenteri ja tunnit on eritelty kunkin todistuksen tiedoissa.
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute
Todistus leivonnaisissa ja leipomoissa
- Mariano Moreno, Argentiina
Sertifikaatti
Kampuksella
Espanja
Tämä ohjelma sisältää käytännön opetusta tekniikoille, kuten erilaisille leivonnaisten taikinan valmistuksille, leivonnaisten perusvoiteille, kakkujen perustuotannolle ja leivänvalmistukselle. Kun oppilaat kasvavat varmemmaksi, he rakentavat aiempien luokkien taitojaan luodakseen yhä monimutkaisempia kakkuja ja jälkiruokia ja lopulta täydellisiä jälkiruokavalikoita. Ohjelmaa täydennetään elintarvikkeiden valmistuksen laadullisilla näkökohdilla, mukaan lukien sanitaatio, tuotteiden tunnistaminen, ostaminen ja kustannusten hallinta. Instituutti tarjoaa kattavan peräkkäisen opintojakson leivonnaisten ja leivonnaisten taiteen perusteista, joita tarvitaan päästäkseen teollisuudelle keskitason tehtäviin. Toisen lukukauden aikana opiskelijat suorittavat harjoittelun osallistumalla todellisiin julkisiin ruokapalvelutoimiin valmistautuessaan tulevaan uraansa. Mahdollisia sivustoja ovat instituutin oma ravintola L´Ecole tai opetuslaitokset, hotellit, ravintolat, maaseudun klubit, lomakohteet, kasinot, kylpylät ja ruokapalvelut. Kun todistus on tehty konditoriassa ja leivonnassa, opiskelijat ovat valmiita ja päteviä siirtymään elintarviketeollisuuteen tai suorittamaan sovelletun tieteen tutkinnon Pâtisserie and Bakingissa, mikä edistää heidän koulutustavoitteitaan ja uramahdollisuuksiaan. Kaikki todistusohjelman aikana saadut opintopisteet siirretään kohti seuraavaa tutkintoa.
Arizona Culinary Institute
TODISTUS leivonnassa ja leivonnaisissa
- Scottsdale, Yhdysvallat
Sertifikaatti
Opiskelijoille annetaan perusteellinen johdanto ammattitaitoiseen ruoanlaittoon liittyviin perustaitoihin, tekniikoihin, käsitteisiin ja teorioihin.
MIB College
PAKKAUSTODISTUS
- Petaling Jaya, Malesia
Sertifikaatti
Kampuksella
Englanti
Yli 40 vuoden pisin kurssimme, MIB's Certificate in Baking, on suunniteltu tarjoamaan sinulle parasta vastinetta, yhdistettynä kokeneiden kokkien vaiheittaiseen opastukseen.
Pax Institute of Education
TODISTUS III KAUPPAKEITOKSESSA
- Melbourne, Australia
Sertifikaatti
Kampuksella
Englanti
Tämä pätevyys tarjoaa taitoja ja tietoja yksilölle tulemaan päteväksi päteväksi kaupalliseksi kokiksi, joka käyttää monenlaisia ruoanlaittotaitoja.
Meridian Vocational College
TODISTUS III KAUPPAKEITOKSESSA
- Adelaide, Australia
Sertifikaatti
Kampuksella
Englanti
Tämä pätevyys heijastaa kaupallisen kokin roolia, joka käyttää monenlaisia hyvin kehittyneitä ruoanlaittotaitoja ja hyvää tietoa keittiötoiminnoista ruoan ja ruokalistojen valmistuksessa.
King's Institute of Management and Technology
Sertifikaatti III kaupallisessa keitossa
- Woolloongabba, Australia
Sertifikaatti
Kampuksella
Englanti
Tämä pätevyys heijastaa kaupallisten kokkien roolia, jotka käyttävät laajaa valikoimaa hyvin kehittyneitä ruoanvalmistustaitoja ja terveellistä ruokaa ja valikkotuotteita.
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Sertifikaatti Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet Leivonta
Todistuksen antaminen voi olla arvokas tapa oppia erityisosaamista suhteellisen lyhyessä ajassa. Ne, jotka etsivät parempia työllistymismahdollisuuksia tai jotka haluavat tehdä urakehitystä, saavat saada todistuksen.
Mikä on todistus leivonnassa? Tämä todistus voi tarjota opiskelijoille vankan perustan palkitsevalle uralle kulinaarisissa taiteissa. Leivontodistusohjelmat keskittyvät usein erilaisten leivonnaisten, kuten kakkujen, piiraiden ja evästeiden tuotantoon. Opiskelijat voivat myös oppia varastoinnin ainesosista, käyttää ja puhdistaa erilaisia keittiövälineitä sekä luoda kiillotetun valmiin tuotteen. Todistuksen saatuaan opiskelijat voivat löytää työpaikan ravintolassa, hotellissa, juhlatilaisuudessa tai leipomossa.
Todistuksen ansaitseminen voi hyödyttää opiskelijoita sekä henkilökohtaisesti että ammattimaisesti. Opintojakson suoritettuaan opiskelijat voivat parantaa tuotteen luomis- ja esitystaitojaan. Lisäksi oppilaat voivat oppia tekemään useita tehtäviä ja työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa ympäristössä.
Riippuen koulusta ja määrätyistä kursseista kerralla, todistusohjelmat vaihtelevat usein kustannusten mukaan. Kun kursseja otetaan kokopäiväisesti, todistukset voidaan yleensä suorittaa noin vuodessa.
Sertifikaattien suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat etsiä erilaisia työllistymismahdollisuuksia. Opiskelijat voivat päättää leipomoa lyijykeipin tai apulaisen leipomopäällikkönä. Ravintolat voivat myös käyttää niitä, joilla on todistus leivonnassa leivonnaiset kokin, erityisiä tapahtumia kokki tai leivonnaiset kokki avustaja. Hotellit, päivittäistavarakaupat ja perheleipomot voivat myös hakea ammattilaisia luomaan erikoiskakkuja ja evästeitä. Näihin nimikkeisiin voi kuulua leipomoase- misto tai leipomoosaston koordinaattori.
Nykypäivän opiskelijoilla on usein monia vaihtoehtoja koulutuksen edistämiseksi. Monet varmenneohjelmat ovat nyt saatavilla verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.