Keystone logo

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjoittajakoulu Ammatillinen kirjoittaminen sisään Barrie, Kanada varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Kanada
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjoittajakoulu
  • Ammatillinen kirjoittaminen
  • Barrie
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Popular education type

Sertifikaatti Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjoittajakoulu Ammatillinen kirjoittaminen

Mikä on ammattimainen kirjoittaminen?
Ammatillinen kirjoittaminen on eräänlainen kirjallinen viestintä, jota käytetään yleisesti työpaikalla. Ammattimainen kirjoittaminen sisältää laajan valikoiman tyylilajeja, kuten muistioita, kirjeitä, raportteja, sähköposteja ja ehdotuksia. Ammattikirjoittajat käyttävät selkeää ja ytimekästä kieltä välittääkseen viestinsä tehokkaasti.

Mitä voin tehdä ammatillisen kirjoittamisen tutkinnolla?
Ammatillisen kirjoittamisen tutkinnon suorittaneille on tarjolla monia uravaihtoehtoja. Jotkut näistä uravaihtoehdoista sisältävät teknisen kirjoittajan, ehdotuksen tai apurahan kirjoittajan, markkinointikirjoittajan ja toimittajan. Ammatillisen kirjoittamisen tutkinnolla olet valmis pääsemään monille aloille ja kommunikoimaan tehokkaasti työpaikalla.

Mitä hyötyä ammatillisen kirjoittamisen opiskelusta on?
Joitakin ammatillisen kirjoittamisen opiskelun etuja ovat vahvojen viestintätaitojen kehittäminen, selkeän ja ytimekkään kirjoittamisen oppiminen ja ammatillisen kirjoittamisen eri tyylilajien ymmärtäminen. Ammatillisen kirjoittamisen tutkinnolla olet valmis uraan monilla aloilla. Ammatillista kirjoittamista voidaan kehittää taitona, joka täydentää toista alaa, kuten tutkimusta tai projektinhallintaa, tai se voi olla opintojesi painopiste, jos tavoittelet uraa, jossa kirjoittaminen ja viestintä ovat ydinvastuulla.

Mitä ovat ammatillisen kirjoittamisen tutkinnot?Ammatillisen kirjoittamisen tutkintoja tarjotaan monissa korkeakouluissa ja yliopistoissa, ja ne voidaan hankkia sekä perustutkinto- että jatko-opinnoissa. Ammatillinen kirjoittaminen voi olla pääaine tai erikoisuus, johon voit keskittyä kirjoitus- tai sävellystutkinnon aikana. Se voi olla myös kurssi tai luokka, joka tarjotaan osana toisen tutkinnon opetussuunnitelmaa. Kirjoittamisen ammattikursseja voidaan suorittaa myös korkeakoulututkinnosta riippumatta urakehitystä varten tai erillisenä tutkintona.Mitä opiskelen Professional Writing -ohjelman aikana?Joitakin aiheita, joita voit opiskella ammatillisen kirjoitusohjelman aikana, ovat kielioppi, tyyli, asiakirjojen suunnittelu ja muokkaaminen. Opit myös ammatillisen kirjoittamisen eri genreistä, kuten muistioista, kirjeistä, raporteista ja sähköposteista. Lisäksi saat käytännön kokemusta kirjoittamalla ja tarkistamalla asiakirjoja eri muodoissa. Ammattimaiset kirjoitusohjelmat voivat sisältää myös käsitteitä, kuten luetun ymmärtäminen javiestintätaidot.

Kanada on paras maa jatkaa teidän korkeakoulutuksen jos olet vuorovaikutteinen henkilö. Lähes jokainen etninen ryhmä ovat Kanadassa näin se 'sa monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Kielimuuri ei ole kysymys ulkomaisille opiskelijoille Kanadan pidetään maailman 's johtava kielikoulutusta.

Sertifikaatti on usein tavoite varsinkin niille opiskelijoille, jotka haluavat erottua edukseen muiden aggressiivisten työnhakijoiden rinnalla. Sertifikaatin suorittaneilla opiskelijoilla voi olla muita paremmat taidot ja enemmän kokemusta muun muassa seuraavilla aloilla: liiketalous, rahoitus, hotelli- ja ravintola-ala, johtajuus ja hallinto.