Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Sertifikaatit  (Sertifikaatti) Ohjelmat sisään Johdon rahoitus 2024

1 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Johdon rahoitus 2024

Yleiskatsaus

Niille, jotka haluavat erikoistaitoja tai tietoa aiheesta ilman sitoutumista ja kustannuksella koulutusohjelman, todistukset voi olla erinomainen ratkaisu. Sertifikaatit räätälöidään erityistarpeet ja yleensä enemmän käytännönläheisiä kuin teoria suuntautunut.

Mikä on todistus executive talous? Todistuksen Executive talous on yleensä suunniteltu Executive tason ammattilaisia, jotka tarvitsevat kohdennettuja osaamista rahoituksen mutta joiden kiire vaativat enemmän puristettu aikajanan kuin tavallinen yliopiston kurssi. Kurssit yleensä korostavat näkökohtiin rahoituksen, jotka ovat hyödyllisiä strategisessa päätöksenteossa yrityksille, pikemmin kuin varallisuudenhoito tai muilla rahoituksen. Kurssit kuten voitto-suunnittelu, taloudellinen analyysi, yritysten jakautumisen ja strateginen arvostus yritys toimittaa avainhenkilöt tietoja kuin voidaan välittömästi soveltaa edistääkseen uraansa ja parantaa niiden johtamisen.

Sertifikaatit tyypillisesti osoittaa ymmärrystä aiheista työnantajille ja ovat erityisen tehokkaita ammattilainen haluaa ottaa vastaan ​​uusia tehtäviä, jotka eivät välttämättä vielä näy hänen jatkaa.

Kustannukset todistuksen executive talous voi vaihdella suuresti laitokselta toimielimelle ja paikasta paikkaan. On suositeltavaa, että tulevien opiskelijoiden tavoittaa suoraan koulujen saadakseen kustannus tietoja.

Todistus executive talous voi olla arvokasta yksilön uran monella tavalla. Niille, joilla on riittävän laskutaitoisia tausta, todistus voi helpottaa sivuttaisliike osaksi eri osastolle enemmän taloudellista vastuuta. Se voi myös auttaa johtoon osasto, joka on vähemmän mukana organisaation taloushallinnon paremmin ymmärtää näitä käsitteitä, jotka voivat nopeuttaa uran kasvua yksilön.Todistus voi toimia myös alkusoittoa MBA ja uran taloudellinen analyytikko, suunnittelija, CFO, tai enemmän ottamalla käyttöön keskeisiä käsitteitä tulevaisuuden tutkimuksen helposti ja tehokkaasti.

Hakeminen todistus ohjelmia verkossa on yleensä yksinkertainen ja suoraviivainen prosessi. Jotkin laitokset toimittaa todistus ohjelmia kokonaan verkossa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Johtamisopinnot
  • Johtamisen ohjelmat
  • Johdon rahoitus
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Liittyvät opintoalat