Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 6 Sertifikaatit  (Sertifikaatti) Ohjelmat sisään Henkilökohtainen valmennus 2024

6 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Henkilökohtainen valmennus 2024

Yleiskatsaus

Todistus osoittaa taitojen hallinnan, oppimisen hallinnan tai koekäytön. Useimmat todistukset myönnetään korkeakoulujen tai teknillisten yliopistojen kautta.
Mikä on todistus henkilökohtaisesta koulutuksesta? Kurssit sisältävät turvallisuuden, fyysisen kunton, ravitsemuksen ja tehokkaan asiakassuhteen. Useimmat ohjelmat keskittyvät kunto-ohjelman suunnitteluun, käyttöönottoon ja säätöön yksilöllisten asiakkaiden tarpeiden mukaan. Jotkin ohjelmat keskittyvät tiettyihin asiakkaiden tyyppeihin tai kuntoharjoitteluun, kuten joogaan. Yrittäjyystaitoja opetetaan usein auttamaan työelämän puolella. Lisäksi jotkut sertifiointiohjelmat edellyttävät ennakkotodistuksia tai kokemusta ennen ilmoittautumista. Ohjelman pituus vaihtelee viikosta 18 kuukauteen riippuen haetuista varmenteista.
Terveys- ja fyysisen kunto-elämän taidot siirtyvät hyvin opiskelijoiden henkilökohtaiseen elämään auttamalla heitä omissa kunto- ja terveysmatkoissaan. Viestintätaidot ovat välttämättömiä elämän osa-alueita ja voivat parantaa ihmissuhteita ja edetä uran tavoitteisiin.
Sertifiointikurssin pituus vaikuttaa kurssikustannuksiin. On suositeltavaa, että tutkimme perusteellisesti kurssia selvittääkseen kaikki odotetut ja siihen liittyvät kustannukset ja palkkiot ennen kuin päätät ilmoittautua.
Henkilökoulutustodistus valmistaa yksilöitä kuntosaliin. Henkilökohtaiset kouluttajat työskentelevät yksityisissä boutique-kuntokeskuksissa itselleen, suurille yrityksille ja jopa yrityksille. Ryhmän kunto ja henkilökohtainen opetus ovat molemmat vaihtoehtoja henkilökohtaisille kouluttajille. Jotkut siirtyvät kirjoitusmaailmaan kunto-kirjailijoiksi tai bloggaajiksi tai toimittajiksi. Henkilökohtaisen koulutuksen lisäksi jatko-opiskelija voi käyttää sertifikaattia kuntosuunnittelijaksi, kuntomalliksi, kuntosalin toimitusjohtajaksi, sertifioiduksi vahvuudeksi ja hoito-asiantuntijoiksi, joogakouluttajaksi, ravitsemusterapeutiksi, kuntoilupukujen suunnittelija, painonlaskuvalmentajaksi, terveys- ja wellness-valmentajaksi, kuntoiluun tech-insinööri tai fysioterapeutti.
Ohjelmat ovat saatavilla verkossa tai kampuksella, vaihtelevilla ilmoittautumisjaksolla ja -ajoilla. Aloita etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Urheilu
  • Urheilualan opinnot
  • Henkilökohtainen valmennus
Opintoalat
  • Urheilu (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto