Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 15 Sertifikaatit  (Sertifikaatti) Ohjelmat sisään Akateeminen englanti 2024

15 Sertifikaatti Ohjelmat sisään Akateeminen englanti 2024

Yleiskatsaus

Varmenne on akateeminen ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille keskittynyt koulutuksen valitun aiheen tai skillset. Tällä keskittynyt koulutus, opiskelijat voidaan paremmin kouluteta erityisiin uraa tai hakeutumiseen. Monissa tapauksissa todistus ohjelmia voi suorittaa vain yhden opiskeluvuoden.

Mikä on todistus akateemista Englanti? Tämä skolastinen koulutetaan opiskelijat oikeassa kielioppi, välimerkit, kielen ja ilmaisun tarvitaan kirjoittaa esseitä, tutkielmia ja muita akateemisen kirjoittamisen yksinomaan Englanti. Työkalut saanut tämän todistuksen ohjelman opiskelijat oppivat ilmaisemaan ideansa selkeästi, välttää plagiointia, kehittää asianmukainen thesis, suunnitella artikkeleissa tutkimushanke, ja kunnolla dokumentoida lähteistä joko Ala tai MLA muodossa.

Opiskelijat, jotka saavat todistuksen akateemisissa Englanti tyypillisesti tietoja ja taitoja, joita tarvitaan kommunikoida ihmisten kanssa ympäri maailmaa.Englanti käytetään monissa liiketoiminnan ja yritysten asetuksia, ja on taitava akateeminen Englanti voi tarjota monia ammatillisia mahdollisuuksia opiskelijoille.

Kustannukset loppuun todistuksen akateemisen Englanti voi vaihdella huomattavasti eri koulusta toiseen. Opiskelijoiden pitäisi puhua niiden mahdollisten koulu saada ajan tasalla olevaa tietoa koskien aiheutuvia kustannuksia sai sertifikaatin.

Täyttämällä akateemisen Englanti todistuksen, opiskelijat voivat valmistautua paremmin uraa, jotka vaativat taitoa kirjallisesti Englanti kielellä, kuten editointi, julkaisu, tieteellistä kirjoittamista, PR, viestintä, ja opetus. Kun laajat taidot ja koulutus kyseisen ohjelman osallistujat saavat oikeuskirjallisuudessa, ne voivat käyttää myös todistuksen edelleen niiden skolastista uran ja joko kirjoita neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa tai jatkaa kehittyneen koulutuksen, jos he ovat jo alkaneet.

Monet koulut tarjoavat todistus ohjelmia, jotka voi suorittaa osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti perusteella siten, että opiskelijat voivat saavuttaa kasvatustavoitteita tavalla, joka on kätevä heille. Aloittaa sertifikaatin tänään, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Sertifikaatti
  • Kielet
  • Englannin kieli
  • Akateeminen englanti
Opintoalat
  • Kielet (15)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto