Keystone logo

79 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Science ‑tutkinto
  • Tekniikan alan opinnot
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (79)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot

Niille, jotka loppuun lukion, osakkuusyrityksen tutkinto on usein ensimmäinen askel opiskelijan uran tai koulutukseen tavoitteita. Tämä voidaan saada terminaali tutkinto tai toteutettu siirtää hyvityksiä voidaan soveltaa kohti kandidaatiksi.

Mikä on Associate-insinööri? Tutkinto on tyypillisesti kahden vuoden opintojen joka sisältää sekä yleisiä edellytyksiä tahansa tutkinto, sekä erikoiskursseja eri alalajeja tekniikan, kuten mekaanisia, ohjelmistoja, lääketieteellisen teknologian ja enemmän. Koneenrakennukseen opiskelijoille aste vaatii tyypillisesti useita luokkia matematiikan, fysiikan, fysiikka, ja yleisiä vaatimuksia, kuten kirjallisesti. Tyypillisesti nämä ohjelmat kestää yhdestä kahteen vuotta ja voi vaatia harjoittelupaikkaa.

Tutkinnon osakkuusyrityksen koulutusohjelman usein neuvotella korkeampaa palkkaa kuin ilman korkeakoulutuksen.Koska se on myös osa perinteistä neljän vuoden opetussuunnitelma, hyvityksiä monet laitokset voidaan myös siirtää hyvitystä neljän vuoden kandidaatin tutkinnon myöhemmin.

Kustannukset Associate of insinööri voi vaihdella suuresti kouluittain ja alueittain. Opiskelija tulee ottaa yhteyttä hakutoimistoon halutun koulun taloudellisia tietoja.

Tietyt urapolkuja laajassa suojapiirissä tekniikan ovat avoinna opiskelijoille, jotka ovat osakkuusyrityksen tutkinto alalla. On monia-demand uran yritysten, mekaanisten ja terveydenhuoltosektorilla, kuten biolääketieteen, siviili- ja ohjelmistokehittäjiä, lääketieteellisen teknologian kehittäjät, lääke- insinöörien ja enemmän. Suurin maailma Engineering tarjoaa useita mahdollisuuksia julkisten ja yksityisten vuokraamalla yksiköiden, kuten valtion virastot, oppilaitokset ja tutkimus- ja sairaaloissa.

Ota ensimmäinen askel saavuttamaan uraan liittyviä tavoitteita löytää ohjelma, joka sopii sinulle parhaiten. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.