Keystone logo

3 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Rakentaminen Rakennuspalvelut 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Science ‑tutkinto
  • Rakentaminen
  • Rakennuspalvelut
Opintoalat
  • Rakentaminen (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Rakentaminen Rakennuspalvelut

Opiskelijat, jotka valmistuvat kaksivuotinen ohjelma saavat Ammattikorkeakoulututkinto. Näiden ohjelmien tarkoituksena on antaa opiskelijoille perusta, jolle rakentaa koulutustaan ​​tai uraansa. Perustiedot valitsemassaan aloilla, he voivat halutessaan palata kouluun kandidaatin tutkinto tai hakea töitä.

Mikä on Associate of Science Building Services? Tämä ohjelma on kahden vuoden kurssin tarkoituksena on antaa opiskelijoille perustiedot rakennesuunnittelu, materiaalien hallintaa, rakennussuunnittelun ja puuteollisuuden. Opiskelija oppia määräyksiä ja asetuksia eri rakenteet ja tyypit valmistuksen. Ne oppia ratkaisemaan ongelmia, jotka liittyvät tekniset asiat ja oppii johtamistaidot tarvitse merkitä rakennuksen ympäristössä. Opiskelija voi valita keskittyä valvovalle, sopimuksen, materiaaleja tai johdon.

Kun opiskelija suorittaa Associate of Science Building Services, he ovat valmiita laittamaan taitojaan käyttää työn alalla. Tämän verran, ne ovat hyöty on erittäin työllistettäviä korkeampaa palkkaa.

Kun otetaan huomioon kustannukset osakkuusyritys talotekniikan tarkoittaa sinun täytyy harkita missä yliopistossa osallistua. Tekijöitä, jotka määrittävät kustannukset sisältävät yliopiston olet läsnä ja maa se on.

Uran näkymät ovat mukava yksilöiden Associate of Science Building Services. Onko haluat edelleen oman koulutusta, osa-aikatyötä, tai hypätä suoraan kokopäiväistä ura, on olemassa paljon valita. Rakennustarkastajat, kaupallinen johtaja, estimaattorit, arkkitehdeille, site insinöörit, projektipäälliköt ja tarjousten käsittelijöille voivat hyötyä tässä määrin. Voit myös valita tulla arkkitehtoninen, CAD tai laadunvalvontaan teknikko.

Koulutuksesi odottaa, haluatko suorittaa sen verkossa tai henkilökohtaisesti. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.