Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 22 Associates of Science  (Associate of Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot 2023

22 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot 2023

Yleiskatsaus

Osakkuusyrityksen tutkinto on alhaisin määrin, että voidaan saada yliopistossa tai korkeakoulussa. Se on suurempi kuin todistuksen ja alempi kuin kandidaatin tutkinto.

Mikä on Associate of Science in Design? Yleensä tämä aste sisältää tutkimuksen modernin graafisen. Lisäksi oppimisen kehittyneet suunnittelu ohjelmistot, kurssit voivat kattaa perus taiteellinen aiheita kuten periaatteet suunnittelun, värit ja typografia. Ohjelmat voivat myös luoda 3-D grafiikka ja kuvia. Tämä tutkinto suositellaan opiskelijoille pyrkivät parantamaan suunnittelun taitoja uransa tai jotka haluavat kehittää taitojaan saada suurempi.

Ottaa Associate of Science in Design voi avata uramahdollisuuksista useita kenttiä, kuten arkkitehtuuri, markkinointi ja kuvataide. Osakkuusyrityksen tutkinnon suunnittelussa voidaan myös saada sinut korkeampaa palkkaa omalla alalla.

Jokaisessa koulussa on ainutlaatuinen opetusta ja maksu aikataulun voivat vaihdella sijainnin.Tällaiset tiedot on yleensä www-sivuillaan ja voi auttaa määrittämään tarkka kustannukset ohjelman.

Tämä osakkuusyrityksen koulutusohjelma soveltuu parhaiten opiskelijoille, jotka työllistymistä tai jotka haluavat tulla paremmin suunnittelijoiden omalla alallaan. Suunnittelijat ovat välttämättömiä kaikissa teollisuuden ja toimivat usein keskeisiä toimijoita markkinoinnin ja mainostoimistot, sovellus ja videopeli kehittäjät ja autonvalmistajat. Monet suorittaneelle siirry olla menestyksekäs ura itsenäisinä urakoitsijoiden tai freelancereita. Vaihtoehtoisesti, yritysten yritykset käyttävät taitoja suunnittelijoiden niiden auttamiseksi tuotemerkin strategioita, kuten logoja ja ad luomuksia. Osakkuusyrityksen tutkinto suunnittelussa on myös hyödyllistä niille, jotka jatkaa uraansa arkkitehtuurin kautta laadinnassa suunnitelmia ja rakennusten ja kodeissa.

Korkeakoulututkinnon voidaan saada eri tavoin.Monet koulut tarjoavat yhdistelmän luokkahuoneessa ja online-ov, joten korkeakoulu koulutus realistinen täyden tai osa-aikainen opiskelija. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Science ‑tutkinto
  • Muotoilun opinnot
Opintoalat
  • Muotoilun opinnot (22)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto