Keystone logo

10 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Associate of Science ‑tutkinto
 • Liiketalouden opinnot
 • Liikkeenjohto
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (10)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Liikkeenjohto

  Korkeakoulutus voi olla valtava investointi aikaa ja rahaa varten, joten opiskelijoiden on harkittava, minkä tasoinen koulutus sopii parhaiten uran tavoitteisiin. Usein Associate of Science -ohjelma täyttää sisääntulotason koulutusvaatimukset, tai se voi tarjota opiskelijoille säätiön siirtyä rooleihin jo perustetuissa uransa aikana.

  Mikä on tiedemiehen liiketoiminnan johtaminen? Liiketoiminta kattaa kaupankäynnin ja talouden elementit, ja johtaminen edellyttää resurssien siirtämistä liiketoiminnan onnistumiseksi. Nämä ohjelmat yhdistävät usein nämä kaksi osa-aluetta, jotta oppilaat ymmärtävät rahoituksen, henkilöresurssien, talouden ja toiminnan hallinnan. Ohjelmat voivat korostaa, miten opiskelijoiden päätökset vaikuttavat lopputulokseen ja työntekijöiden moraaliin. Opiskelijat voivat myös seurata liiketoiminnan uusia suuntauksia.

  Analyyttiset taidot ovat tärkeitä yritystoiminnan opiskelijoille, jotta he voivat hyödyntää ohjelmiaan, joita he yleensä tekevät, koska nämä taidot auttavat opiskelijoita tunnistamaan ja ratkaisemaan konfliktin ja toimintaongelmia. Viestintä- ja johtamistaidot ovat myös välttämättömiä siirtymään johtoryhmän jäseneksi ja ohjaamaan muita työntekijöitä menestykseen.

  Kaikilla ohjelmilla on vaihtelevat vaatimukset, ja niillä on siten erilaisia ​​kustannuksia. Rahoitustuki, apurahat, asuminen, digitaaliset maksut ja enemmän vaikuttavat siihen, kuinka paljon opiskelijat voisivat maksaa kokonaan. Yksittäisillä korkeakouluilla on yksityiskohtaisemmat tiedot kustannuksista.

  Valmistuneilla on laaja valikoima mahdollisuuksia jatkaa ohjelmiensa suorittamisen jälkeen. Jotkut työtehtävät ovat markkinointipäällikkö, myyntiedustaja, talousanalyytikko, henkilöstöpäällikkö ja talousanalyytikko. Toimialat ovat valtavat ja sisältävät terveydenhuollon, valmistuksen, taiteen, markkinoinnin ja paljon muuta. Saatavilla olevilla työpaikoilla voi olla johtoasema niille, kuten myyntijohtajalle, toimipäällikölle, liiketoiminnan kehitysjohtajalle ja lahjakkuuden hankintajohtajalle.

  Monissa yliopistoissa on helppo aloittaa korkea-asteen koulutus ensimmäistä kertaa tai palata takaisin vuosia myöhemmin. Online- ja kampusvaihtoehdot tarjoavat ratkaisuja niille opiskelijoille, jotka ovat työssä ja elämässä kiireisiä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.