Keystone logo

78 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Science ‑tutkinto
  • Liiketalouden opinnot
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (78)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot

Associate of Science, tai AS, on kansainvälisesti tunnustettu akateeminen saavutus, joka on tyypillisesti päätökseen noin kaksi vuotta. Monet opiskelijat haluavat ansaita tämän verran keinona lopulta saada Bachelor of Science tutkinto neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa.

Juuri sitä, mitä on Associate of Science in Business, kauppatieteet ja hallinto? Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille vankka yleisen liiketoiminnan, talouden ja hallinnon taitoja, joita tarvitaan menestyksekkään uran nykyajan liiketoiminnan ja talouden markkinoilla. Yhteiset alueet tutkimuksen Ohjelma sisältää kirjanpidon, taloustiede, matematiikka, markkinoinnin, liiketoiminnan etiikka, tietojärjestelmät ja useita muita alueita, jotka parantavat taitoja arvoa nykypäivän globaalit yritykset.

Opiskelijat, jotka läpäistyään Associate in Liiketoiminta, kauppatieteet ja hallinto valmistetaan edelleen koulunkäyntiään liittyvän kandidaatin tutkinto-ohjelma, tai ne voivat myös ottaa erilaisia ​​rooleja sisällä liike, taloustiede, laskentatoimen tai hallinnollisia valmiuksia.

On merkittävää vaihtelua hankintakustannukset tämän verran. Tekijöitä, jotka auttavat määrittämään opetusta kustannukset sisältävät arvovaltaa ja ohjelman kesto otetaan ja koulu ja maantieteellinen alue, jonka kautta sitä tarjotaan.

Opiskelijat, jotka ansaitsevat osakkuusyrityksen tutkinto Liiketoiminta, kauppatieteet ja hallinto ovat valmiita erilaisia ​​rooleja sisällä modernin liike-elämässä. Monet menevät olla kirjanpito avustajat, hallinnollinen ja executive assistentit, yritysjohtajia, kehityskeskusteluista ja arvioijien kiinteistöjen, valvonnasta vastaava henkilöstö tai kasino ja pelaamista johtajat.Toiset vielä halutessaan käyttää niiden tutkinnon keinona saada ylemmän korkeakoulututkinnon nimitys.

Hankkiminen Associate of Science in Business, kauppatieteet ja hallinto on ensimmäinen askel kohti tyydytystä, taloudellisesti palkitsevan uran liiketoiminnan ja taloustieteen. Kiinnostuneet opiskelijat tulisi tutkia globaalin vaihtoehtoja käyttämällä kattavaa, maailmanlaajuista tietokantaa liittyviä ohjelmia. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.