Keystone logo

4 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Kemiantekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Associate of Science ‑tutkinto
 • Tekniikan alan opinnot
 • Kemiantekniikka
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Kemiantekniikka

  Liitännäistutkinnot on suunniteltu opiskelijoille oppimaan erityisiä taitoja ja perusrakenteita tietyllä alalla. Näihin ohjelmiin kuuluvat opinnot voidaan joskus siirtää ylimääräiseen kandidaatin tutkintoon, jos opiskelija jatkaa koulutustaan.

  Mikä on kemian insinöörin tiedekunnan jäsen? Kemiantekniikka liittyy moniin muihin konetekniikan pitoisuuksiin ja sillä on samanlainen tavoite tunnistaa ongelmat ja mahdolliset ratkaisut materiaalien kehittämiseen ja tuotantoon. Tämän alan kursseja voivat olla biologia, kemia, fysiikka ja matemaattiset matematiikka, kuten lasku. Kun kemia korostaa, opiskelijat tutkivat kemikaalien reaktiota ja niiden reaalimaailman sovelluksia materiaalien ja valmistuksen optimoimiseksi eri toimialoilla.

  Kemiantekniikan opiskeluun liittyy lukuisia etuja, jotka voivat olla hyödyllisiä useiden elämän ja työllisyyden kannalta. Kemiantekniikan opiskelijat ovat tyypillisesti analyyttisiä ja yksityiskohtaisia, ja kehittyneellä koulutuksella nämä opiskelijat voivat parantaa kirjallista ja suullista viestintätaitoa.

  Liitotutkinnon kustannukset ovat tyypillisesti halvempia kuin kehittyneet kandidaatin tutkinnot, ja ne kestävät yleensä noin kaksi vuotta tai puolet ajasta. Opiskelualueen oppilaat saattavat joutua lähtötason uraan nopeammin kuin jos he ansaitsevat kandidaatin tutkinnon.

  Apurahan saaneista opiskelijoista voi usein löytää uraa nopeammin kuin ilman tutkintotodistusta. kuitenkin enemmän tuottoisia työpaikkoja ovat yleensä saatavilla opiskelijoille, joilla kandidaatin tutkinto tai korkeampi. Kemian tekniikassa opiskelijat voivat työskennellä erilaisten teollisuudenalojen materiaalien tuottamiseksi lääketieteellisistä laitteista sotilaslentokoneisiin. Kemian insinöörit ja teknikot pitävät tärkeänä tehokkuutta ja kustannuksia. Ura-alueita ovat energiajohtajat, insinöörit, laatujohtajat ja tuotantopäälliköt.

  Kemiantekniikan tohtoreita tarjotaan tyypillisesti yhteisön korkeakouluissa ja eräissä yliopistoissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.