We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

12 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Science ‑tutkinto
  • Luonnontieteet
  • Fysiikka
Opintoalat
  • Luonnontieteet (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka

Korkeakouluista ja yliopistoista annetaan korkeakoulututkinnon suorittaneille opiskelijoille, jotka suorittavat opinto-ohjelman, joka vaatii tyypillisesti kahden vuoden sitoutumisen tieteen ja tekniikan alalla. Tämä tutkinto voi olla hyödyllinen koulutuksen ja uran edistämiseksi.

Mikä on fysiikan tiedeasiantuntija? Tämä tutkinto voi antaa opiskelijoille perusteellisen fysiikan peruskoulutuksen yhdistämällä esittelyn fysiikan luennot täydentäviin laboratoriotyöskentelyyn. Liiketutkijan fysiikan tutkinto on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita uran huipputekniikan tutkimukseen, insinööriin ja koulutukseen. Se voi olla hyödyllinen myös niille, jotka haluavat suorittaa jatko-opintoja lääketieteessä, liiketoiminnassa ja laissa. Tämän tutkinnon suorittaneiden pitäisi voida käyttää fysiikan periaatteita teoreettisten ongelmien ratkaisemiseksi ja kokeellisten sovellusten luomiseksi.

Koska yhteiskunnan laajamittainen välttämättömyys teknologialla on, fyysisen tiedekunnan fysiikan tutkinto voi suuresti kasvattaa uramahdollisuuksiasi. Tämän asteen tutkinnon suorittaneet ovat osoittaneet matemaattisten ja analyyttisten taitojensa uskottavuuden, jotka ovat arvokkaita monissa ura-alueilla.

Tämä tutkinto voi vaihdella kustannuksista riippuen koulun tyypistä ja sijainnista. Pienemmissä kaupungeissa on vähemmän kalliita kursseja yhteisön korkeakouluissa, kun taas yksityisten korkeakoulujen ja yliopistojen tarjoamat ohjelmat, erityisesti suurissa kaupungeissa, saattavat maksaa paljon enemmän.

Sen jälkeen, kun hän on palkinnut tiedekunnan fysiikan, on töitä, joita opiskelijat voivat saada välittömästi, kuten ydintekniikan ja tietokoneohjelmoijan. He voivat myös toimia tutkimusavustajina valtion virastojen ja yksityisten yritysten tai olla suunnittelutyöryhmissä, luomalla uusia teknologisia ja lääketieteellisiä laitteita. Analyyttisten taitojensa vuoksi tämän tutkinto-opiskelijat voivat toimia myös tutkijoina talous- tai lakialalla. Monet opiskelijat myös haluavat siirtää opintosuorituksiaan tällä asteella kohti jatko-ohjelmaa.

Koska tämä tutkinto voi parantaa analyyttisiä taitojaan, se voi auttaa parantamaan työn suorituskykyä riippumatta siitä, millä alalla urasi on. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun saapumistoimistoon täyttämällä johtava lomake.