Keystone logo

Suodattimet

 • Associate of Science ‑tutkinto
 • Arkkitehtuurin opinnot
Opintoalat
 • Arkkitehtuurin opinnot (13)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

13 Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot 2024

  Associate of Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot

  Associate of Science -opinnot edellyttävät kahden vuoden yleiskoulutusluokkia, kuten humanistisia, kieli- ja matemaattisia opintoja sekä opiskelijan valitsemia tiedekursseja. Monet tiedemiehet ovat käytettävissä.

  Mikä on tiedeasiantuntija arkkitehtuurissa? Tämä kahden vuoden ohjelma tarjoaa hyvin monipuolisen koulutuksen yhteisön korkeakoulussa tai yliopistossa. Opiskelijat, jotka valitsevat arkkitehtuurin pääaineen, valitaan luokkien valikoimasta, kuten suunnittelusta, kaupunkisuunnittelusta, rakennuskoodeista, luonnoksesta ja tarinatallenteista. Useimmat ohjelmat tarjoavat myös tietokoneella tuotettuja kuvia (CGI) ja tietokoneavusteisia piirroksia (CAD). Muita ohjelmia ovat myös ulkotilat, kuten maisemasuunnittelu ja puiston suunnittelu.

  Valmistuneet arkkitehtuurin tiedekunnan edustajat voivat halutessaan siirtyä yliopistoon ja työskennellä kandidaatin tutkinnon suuntaan. Jos hän on jo työskennellyt alalla, palkka voidaan saada ansaitsemaan sen jälkeen.

  Tukikelpoisuuden kustannukset vaihtelevat suuresti, mutta niitä pidetään hyvänä. Opiskelijan on tehtävä perusteellinen tutkimus mistä tahansa ohjelmasta ennen kuin hän sitoutuu siihen varmistaakseen, että se vastaa heidän tarpeisiinsa ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Yleensä, tallentamalla kotitalouskeskukseen merkittäviä rahaa voidaan säästää.

  Arkkitehtuuri on kasvava ala, joka houkuttelee paljon loistavia ihmisiä. Kuten minkä tahansa teollisuuden, sitä enemmän koulutusta henkilöllä on, sitä paremmat hänen työllistymismahdollisuutensa ovat. Kun opiskelija ansaitsee osakkuusasteen, suurin osa käytettävissä olevista työpaikoista on lähtötasolla, kuten gallerioiden tai muiden sisätilojen suunnittelussa. Ihmisiä rohkaistaan ​​jatkamaan koulutusta saadakseen parhaan uravalinnan.

  Liittyminen tiedemies-arkkitehtuuriohjelmaan on helppoa. Varhaiset opiskelijat saattavat mieluummin koulua, joka tarjoaa joustavia aikatauluja, kuten ilta- tai online-luokkia. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.