Keystone logo

10 Associate of Arts ‑tutkinto Ohjelmat sisään Kasvatustiede Varhaiskasvatus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Arts ‑tutkinto
  • Kasvatustiede
  • Varhaiskasvatus
Opintoalat
  • Kasvatustiede (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Associate of Arts ‑tutkinto Ohjelmat sisään Kasvatustiede Varhaiskasvatus

Monet ihmiset saavat taiteen tohtorikoulutuksen saadakseen erikoistuneita taitojaan ja tietämystään valitulle urapolulle. Nämä ohjelmat ovat yleisimpiä junior- tai yhteisöoppilaitoksissa ja kestää noin kaksi vuotta.

Mikä on taiteen liitännäinen varhaiskasvatuksessa? Painopistealueena on lasten kehittäminen, hoito ja opetus ennen peruskoulutuksen aloittamista. Opiskelijan tutkimat aiheet kattaisivat lapsiturvallisuuden perusta, miten lahjakkaita tai poikkeuksellisia lapsia työskentelevät ja perheen dynamiikan vaikutukset lapsen kehitykseen. Usein on olemassa mahdollisuuksia käytännön kokemukseen rakentaa taitoja ja saada todistuksia yhdessä tutkinnon.

Kyky kommunikoida lasten kanssa, ymmärtää heidän käyttäytymisensä ja ymmärtää, että jokaisella perheellä on ainutlaatuinen dynaaminen voi auttaa oppilaita omien perheidensä kanssa niin paljon kuin se voi urallaan. Myös oppilaat, joilla ei ole omia lapsia, voivat soveltaa näitä käsitteitä ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Tämän tutkinnon kokonaiskustannukset perustuvat useisiin tekijöihin, jotka ovat yksilöllisiä jokaiselle osallistujalle. Koulu, sijainti, onko opiskelija kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti ja apurahat tai apurahat vaikuttavat lopulliseen kokonaismäärään.

Oppimisen taidekasvatuksen tarjoamat uramahdollisuudet varhaiskasvatuksessa ovat ihanteellisia kuka tahansa, joka haluaa työskennellä lasten kanssa. Se tarjoaa etua hakijoille, jotka hakevat rooleja lastenhoidossa, esikoulun opettajana tai hoitajana lastenhoitokeskuksessa. Se voi avata koordinaattorin mahdollisuudet museoiden, puistojen ja muiden virkistysjärjestöjen kanssa. Tällainen tutkinto voi myös auttaa etsittäessä mahdollisuuksia julkisessa tai voittoa tavoittelemattomassa ympäristössä, kuten sosiaalipalveluissa.

Online-luokkien vaihtoehdot ovat suosittuja ja mahdollistavat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kouluihin kaikkialla maailmassa sekä tarjota aikataulun joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.