Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 31 Associates of Arts  (Associate of Arts ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Teatterialan opinnot 2023

31 Associate of Arts ‑tutkinto Ohjelmat sisään Teatterialan opinnot 2023

overview

Associate of Arts on college tilitietojen että oppilaat keräävät kahden vuoden opetusta. Suoritettuaan lukion, tämä aste on vaihtoehto niille yksilöille ei jatkaa kandidaatin tutkinnon. Kun tutkinto on myönnetty, opiskelijat voivat käyttää newfound taitojaan valitun uran.

Mikä on Associate of Arts teatteritiede? Teatteri opinnot koostuvat draamaa, toimii ja suorituskyky. Osallistujat tällä alalla yleensä saada käytännön koulutusta liittyvää teatterin. He myös taitojen tuotannossa, kirjallisesti, viestintä ja valmistautuminen vaiheessa uraa. Jotkut opiskelijat halutessaan keskittyä suorituskykyyn ja seuraa useita luokkia, jotka kehittävät toimivat taitoja. Muut opiskelijat haluavat työskennellä kulissien takana ja voi keskittyä pukuja, tarpeistoa ja suunta. Toinen mahdollisuus on tutkia osana teatterin kanssa painotetaan voimakkaasti pelata analyysiin.Hyvin pyöristetty thespian voi ottaa luokat kuten pelata rakenne, ääni, liike, toimiva, teatteri suunnittelu, vaihe johto ja teatterista.

Opiskelijat, jotka haluavat tulla ammattinäyttelijöille joko lavalla, elokuva tai tv kehittää luottamusta ja taitoja aloittaa jatkaa tämän unelman. Teatteri Ohjelma voi lisäksi antaa joku viestintätaidot, jotka ovat tarpeen muilla elämän.

Osakkuusyrityksen Ohjelman lyhentää kesto voi olla houkutteleva tekijä opiskelijoille haluavat säästää rahaa. Tarkka hinta ohjelmasi voi vaihdella huomioon oman koulun erityisiä vaatimuksia.

Kun koulutus, että tämä tutkinto antaa tiettyjä valmistuneet voivat jatkaa tullakseen ammattinäyttelijöitä. Joillekin opiskelijoille tämä tarkoittaa työtä suosittu kaupunki sen teatterialuetta. Monet opiskelijat unelma alkaa uran näytöllä ja pyrkii tarjoamaan saada rooleja elokuvissa tai televisiossa, mutta tämä voi olla erittäin kilpailukykyinen.Vakaampi ura, joka on alumna voi pitää työskentelee draamaopettajamme. Toinen vaihtoehto on etsiä mahdollisuuksia vaiheessa miehistön kantoja tai jopa playwriting töitä.

Voit osallistua online-luokat, kun olet valmis aloittamaan tämän jännittävän kurssin aikataulu. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

read_more

filters

  • Associate of Arts ‑tutkinto
  • Esittävät taiteet
  • Teatterialan opinnot
fields_of_study
  • Esittävät taiteet (31)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format