Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Associates of Arts  (Associate of Arts ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Poliittinen taloustiede sisään Stockton, Yhdysvallat 2023

1 Associate of Arts ‑tutkinto Ohjelmat sisään Poliittinen taloustiede sisään Stockton, Yhdysvallat 2023

overview

Stockton Kalifornia on neljänneksi suurin kaupunki tilasta ja suurin kaupunki alueella.Koska sen keskeinen sijainti Stockton on tullut keskus korkeakoulutuksen ja on kukoistava yökuvaus vastaamaan sen opetustilat

Alalla poliittinen talous voi kattaa vaikutukset viranomaismääräysten joka kerrokseen taloustieteissä maailmanlaajuisesti tarkastellen yksittäisille kuluttamista. Opiskelija voi myös tutkia historiallinen ja sosiaalinen merkitys tässä lajissa ymmärtää, miten markkinoiden julkinen politiikka vaikuttaa globalisaation edelleen trendi.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Associate of Arts -tutkinto on monille ponnahduslauta parempaan tulevaisuuteen. Kun on ensin keskittynyt tiettyyn alaan kahden vuoden ajan ammatillisessa tai teknillisessä oppilaitoksessa tai community collegessa, voi hyvinkin löytää parempia töitä tai jatkaa opintoja korkeampaan tutkintoon.

read_more

filters

  • Associate of Arts ‑tutkinto
  • Yhdysvallat
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Poliittinen taloustiede
fields_of_study
  • Taloustieteen opinnot (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study