Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 14 Associates of Arts  (Associate of Arts ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Opetusala 2024

14 Associate of Arts ‑tutkinto Ohjelmat sisään Opetusala 2024

Yleiskatsaus

Osakkuusyritykseen maisteriksi myönnetään opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet noin kahden vuoden opiskelun alalla heidän valitessaan. Tämän verran, valmistuneet voivat tulla työvoiman tai siirtää neljän vuoden yliopistossa.

Mikä on avustava taiteen opetuksessa? Opiskelijat, jotka jatkaa tämän verran voi ottaa luokat, jotka täyttävät yleiset yliopiston vaatimukset sekä ihmisen kasvun ja kehityksen, psykologia, luovan ilmaisun, opetussuunnitelman kehittämiseen ja lastenkirjallisuutta. Uralla on suunniteltu antamaan laajan yleiskuvan opetuksen kentän ja auttaa opiskelijoiden päättää, jos he haluavat jatkaa kandidaatin ja opetuksen todistus.

Tutkinnon osakkuusyrityksen maisteriksi opetusohjelma saavat useita henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia valmiuksia. Ne voivat olla parempi käsitys siitä, miten työskennellä ryhmässä, on parempi viestintätaidot ja olla järjestäytynyttä.

Monet oppilaitokset ja korkeakoulut tarjoavat tämäntyyppistä verran.Jotkut koulut saattavat tarjota joustavia lukujärjestykset tai online-oppiminen kätevästi kiireinen opiskelijoille. Kustannukset vaihtelevat, niin kiinnostunut opiskelijoita kannustetaan tekemään riittävän tutkimuksen ennen sitoutumista.

Kun ansaita yhdistää ja taiteen asteen opetuksessa, valmistuneet voi olla useita uran vaihtoehtoja. Monet ihmiset haluavat tulla opettajan avustaja tai avustaja. Tämä työ edellyttää auttamalla luokanopettajalla tehtäviä, kuten materiaalien valmistelua tai luokittelu paperit, jonka avulla opettaja keskittyä oppitunnin. Muita töitä voi löytyä päivähoidossa tai viihdeympäristöissä, kuten avustajansa tai johtaja. Jotkut valmistuneet voivat löytää työtä tutorina.

Osakkuusyritys taiteen opetuksessa on jännittävä koulutusohjelmassa, mikä voi johtaa tulevaisuudessa lasten kanssa työskentelyyn. Monet oppiminen moduulit ovat saatavilla joko verkossa tai kampuksella.Saat lisätietoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Arts ‑tutkinto
  • Kasvatustiede
  • Opetusala
Opintoalat
  • Kasvatustiede (14)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto