Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Associates of Arts  (Associate of Arts ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Musiikkitiede 2023

Associate of Arts ‑tutkinto Ohjelmat sisään Musiikkitiede 2023

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka etsivät Associate of Arts voi etsiä ohjelmia sekä ammattikorkeakoulut ja ammattikouluissa. Se kestää tyypillisesti noin kaksi vuotta kokopäiväistä työtä saada tällaista verran. Joko yleissivistyksen tai erikoisuus pitoisuuksina voi seurata kuin opinnot.

Mikä on Associate of Arts in Music? Opiskelijat, jotka tällä tiellä saavat usein suoraan opetusta musiikin teoriaa ja käytäntöä. Yksilöt voivat keskittyä tiettyyn väline, kuten piano tai kitara, tai löytää ohjelma, joka koskee laajempaa lähestymistapaa tutkimuksen musiikin. Luokan saa kuulua musiikin historiaa, musiikkityylejä kuten klassista tai jazz, musiikin tuotanto, ääni suunnittelu, äänen tallennus, ja digitaalinen editointi. Nämä ohjelmat voidaan pitkälle erikoistunut riippuen opiskelijan etuja ja koulun valinta. Yhdistelmä luentoja ja käytännön opetusta voidaan odottaa useimmista ohjelmista.

Opiskelija tyypillisesti saavat laajan valikoiman musiikillista tietoa. Pohjalta olemassa halu taitoa tietyn instrumentin tai tuotannon musiikin opiskelijat oppivat taiteen luovan ilmaisun kautta musiikin ja merkitys taiteen yleensä yhteiskunnalle kokonaisuudessaan.

Kustannukset tämän tyyppisen koulutuspäällikkö määräytyy tyypin opetussuunnitelman, ohjelman kestoa, ja sijainti oppilaitoksen tai koulun. Ota yhteyttä hallinnollista tukea osaston valitsemasi koulun kysymyksiä kustannuksista.

Associate of Arts in Music antaa opiskelijoille hyvä tausta tulla alan. Opiskelijat tämän tyyppistä aste on usein mahdollisuudet uran musiikin tuotanto, live-esityksiä, ja koulutuksessa. Monet löytää työpaikkoja studio muusikoita. Jatkokoulutus voidaan maksimoida muusikon taito asettaa ja tarjota kehittyneitä mahdollisuuksia kuten professorit yliopistoissa.

Koska musiikki on universaali kieli ja liike, ohjelmat ovat saatavilla ympäri maailmaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Arts ‑tutkinto
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto