Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Etäopiskelu Associates of Applied Science  (Associate of Applied Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Garden Grove, Yhdysvallat 2024

2 Etäopiskelu Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Garden Grove, Yhdysvallat 2024

Yleiskatsaus

Garden Grove on kaupunki perustettiin vuonna 1874 löytyy Kalifornian osavaltiossa. Tunnettu mansikoita, kaupunki on vuosittain Strawberry Festival, joka on merkittävä vetonaula. Koulupiirin ylpeilee lukuisia korkean profiloitua kouluja, jotka löytyvät täältä.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Associate of applied science -tutkinto tarjoaa sekä vakaan perustan hyvin erikoistuneisiin käytännön tehtäviin että yleissivistävää koulutusta. Nopeaa reittiä työelämään etsivien kannattaa valita associate of applied science -tutkinto ja suorittaa se täysipäiväisinä opintoina, jolloin tutkinto on valmis kahdessa vuodessa.

Verkko- tai etäopiskelulla tarkoitetaan sähköisen median sekä tieto- ja viestintätekniikan (ICT) käyttöä opetuksessa. Verkko-oppimisen avulla voi päästä koulutukseen milloin tahansa ja mistä tahansa internetyhteyden kautta.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Yhdysvallat
  • Etäopiskelu
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet
  • Elintarviketutkimus
  • Elämäntaidot Energia-alan opinnot Esittävät taiteet Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto