Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Associates of Applied Science  (Associate of Applied Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Grand Junction, Yhdysvallat 2024

2 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Grand Junction, Yhdysvallat 2024

Yleiskatsaus

Grand Junction kaupunki, Colorado asuu yli 58000 asukasta ja saanut nimensä kokouksessa Gunnison ja Colorado jokia. Tunnettu pyöräilyä, Kaupungissa järjestetään suuri julkinen yliopisto, joka tarjoaa erilaisia ​​tutkinto ja master-ohjelmiin Business and Management ammatteihin.

Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

Associate of applied science -tutkinto tarjoaa sekä vakaan perustan hyvin erikoistuneisiin käytännön tehtäviin että yleissivistävää koulutusta. Nopeaa reittiä työelämään etsivien kannattaa valita associate of applied science -tutkinto ja suorittaa se täysipäiväisinä opintoina, jolloin tutkinto on valmis kahdessa vuodessa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Yhdysvallat
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet
  • Elintarviketutkimus
  • Elämäntaidot Energia-alan opinnot Esittävät taiteet Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto