Keystone logo

97 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Tekniikan alan opinnot
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (97)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot

Associate of Applied Science osoittaa, että vastaanottaja on suorittanut kursseja merkitystä heidän alan valintaa ja sai tarvittavat taidot kaikkialla. Tähän ohjelmaan ei etuyhteydettömille kursseja sen opetussuunnitelman.

Mikä on Associate of Applied Science-insinööri? Hankkiminen tämä todistus merkitsee haltija hallitsee taitoja, kuten tietokoneavusteisen valmistelun ja suunnittelun työtapaa, ja on perusteellinen käsitys käsitteitä, kuten voimat, liike, vahvuuksia ja heikkouksia eri materiaaleista, ja perusteet hydrauliikka ja pneumatiikka, kaikki ovat tärkeitä bittiä tietoa on ja säilyttää suoritettaessa missä tahansa uran tällä alalla. Vaikka monet ihmiset käyttävät tätä sertifioinnin lisäämiseksi mahdollisuuksia hyväksymisen näkyvästi yliopistojen on monia, jotka käyttävät tätä tietoa turvaamaan suuria työpaikkojen alalla heti.

Vaikka suunnittelu voi olla melko kova tutkimuskohde, hyödyt ovat hämmästyttäviä.Nykyaikaisessa taloudessa, insinöörien ja ne, joilla on liittyvät taidot ovat kysyttyjä, mikä johtaa suuriin työpaikkojen saatavuudesta jotka tarjoavat yleisesti suuri palkka ja edut.

Kustannukset osallistuvat yksi näistä ohjelmista voi vaihdella villisti eri maiden ja laitosten. Paras konsti on tutkia mahdollisuuksia eri paikoissa ennen kuin tai tekemällä.

Valikoima töitä tarjolla niille, joilla Associate of Applied Science Engineering ja siihen liittyvien taitojen on ällistyttävää. Jotkut merkittävimpiä paikkoja vastaanottajille nykyajan globaalissa työmarkkinoilla kuuluvat ilmailu insinööri, maatalouden insinööri, autoinsinööri, biolääketieteen insinööri, kemian insinööri, atk-insinööri, insinööri ja sähköinsinööri. Jokainen näistä kannoista on tärkeää maailmanlaajuisen kehityksen omalla ainutlaatuisella tavalla, ja tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden tehdä positiivisen muutoksen maailmassa ja nauttia suuri palkka.

Samalla jatkaa insinöörin voi varmasti olla pelottava, se on etuja, jotka ovat selvästi suuremmat kuin epävarmuus haaste. Hakeminen ansaita Associate of Applied Science-insinööri voi olla hyvä alku elinikäinen, maailman muuttuvan ura. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.