Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 37 Associates of Applied Science  (Associate of Applied Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Ruokatieteet 2024

37 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Ruokatieteet 2024

Yleiskatsaus

Ne etsivät tapa kunnostautua tietyssä uran kannattaa harkita saada tutkinto. Kuitenkin ne, jotka saattavat jo jonkin verran tietoa tai etsivät keskitetympi polku voi hyötyä Associate in Applied Science.

Mikä on Associate of Applied Science Culinary Arts? Tämä osakkuusyrityksen tutkinto kouluttaa opiskelijoita erilaisia ​​kulinaarisia ammateissa ja tilanteet, ja lisäksi toimittaa käytännön koulutusta tarvitaan lisätietoja kulinaarinen käytännöistä, ruokalistasuunnitteluun ja ravintola hallinta. Opiskelijoilla on erilaisia ​​valinta kursseja, kuten oikea elintarvikkeiden valmistuksessa, ruoanlaitto tekniikoita, puhtaanapito käytäntöjä, ravinto, ja kulttuuriin ruokaa.

Ne, jotka haluavat suorittaa opintonsa ruokakulttuurin varustetaan tarvittavat taidot onnistuneen hallinnan keittiö, kuten varastonhallintaa ja kulinaarinen esitys.Lisäksi opiskelija voi pystyä ohittamaan joitakin vuoden kokemus tarpeen korkeamman maksamalla tai toimihenkilöiden tehtävissä kulinaarisen alan.

Kustannukset osakkuusyrityksen aste vaihtelee riippuen ohjelman pituuteen, toimielin, sekä maassa, jossa tutkinto on suoritettu. On tärkeää, että opiskelijat ovat kiinnostuneita tutkintoon tavoittaa laitoksia selvittää lisää ohjelmatarjontaa.

Opiskelija joutuvat mahdollisuus tehdä useissa tehtävissä, kuten menu suunnittelija, sous chef, henkilökohtainen kokki, linja kokki, palvelupäällikkö, tai ne voivat olla mahdollisuus avata oman ravintolan. Ne hyvin varustettu tahansa näistä uran. Taitoja kuten yrittäjyyttä, organisaatio, puhtaanapito, ja tietoa erilaisia ​​elintarvikkeita, valmistuneet on useita vaihtoehtoja suhteen potentiaalisille työnantajille.

On online ja kansainvälisiä vaihtoehtoja niille harkitsevat Associate Culinary Arts. Lisätietoja aiheesta vaihtoehtoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Elintarviketutkimus
  • Ruokatieteet
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (37)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto