Keystone logo

16 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Matkailu- ja ravintola-ala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala

Soveltavan tiedekunnan tutkinto on korkeakoulututkinto, joka yleensä palkitaan yhteisössä tai juniorikoulussa. Se voi auttaa sinua suorittamaan ylemmän korkeakoulututkinnon, joka johtaa kandidaatin tutkintoon, tai se voi olla sinänsä päätelaite.

Mikä on soveltuvan tiedekunnan edustaja matkailusta ja vieraanvaraisuudesta? Soveltavan tiedekunnan matkailu- ja vieraanvaraisuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia lisää näistä toimialoista vallitsevista käytännöistä ja periaatteista. Se on uralla keskittynyt tutkinto, vaikkakin yleistynyt niin, että voit todennäköisesti valita tiettyä tietä, joka kiinnostaa sinua myöhemmin. Luokat, joita voitte ottaa mukaan ovat Johdatus asiakaspalveluun, elintarvikepalvelujen parhaat käytännöt, matka-markkinointi ja tapahtumasuunnitteluperiaatteet. Jotkin ohjelmat voivat sisältää työharjoittelua, jossa voit odottaa soveltavanne käsitteitä, joita olet oppinut asiakaspalvelukeskeisessä ympäristössä.

Soveltavan tiedekunnan matkailu- ja vieraanvaraisuussuunnitelmaan liittyvien aiheiden laajuus hyödyttää oppilaita hankkimalla ne mille tahansa alan monista urasuureista. Opiskelija oppii myös yleisiä asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja, ajanhallintaa ja monikäyttöä.

Ohjelman kustannukset vaihtelevat suuresti riippuen siitä, mihin kouluun haluat osallistua. Hakutoimisto, johon ilmoittaudut, on paras lähde opetusta ja palkkioita koskevasta tiedosta.

Soveltavan tiedekunnan matkailu- ja ravitsemisalan ammattilaisen on annettava opiskelijoille koulutusta, joka tarvitaan tehtävien hoitamiseen sellaisissa tehtävissä, kuten asiakaspalvelun edustaja, ravitsemisvaltuutettu, matkasuunnittelija ja kiertueopas. Johto näissä ja muissa tehtävissä vaatii usein erikoistunutta tietämystä. Korkeakoulututkinto voi tarjota tämän sekä ylimääräisen pätevyyden edun. Tutkinto johtaa todennäköisesti mahdollisuuksiin vieraanvaraisuudenhallinnassa, mutta jos päätät työskennellä muualla, se tarjoaa arvokkaita taitoja asiakaspalvelukeskeille.

Joissakin kouluissa voit ansaita ammattikorkeakoulututkintoa matkailusta ja vieraanvaraisuudesta osa-aikatyön tai web-pohjaisten oppimismoduulien kautta. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.