Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 19 Associates of Applied Science  (Associate of Applied Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Liiketalous 2023

19 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Liiketalous 2023

Yleiskatsaus

Associate of Applied Science tutkinto on todistus, jossa todetaan sen haltija on suorittanut avain kurssien tarvitsee olla työhön valmis tietyllä alalla. Tämä ohjelma sisältää vain kursseja, jotka liittyvät aiheeseen kyseessä nopeuttamiseksi koulutuksen prosessi.

Mikä on Associate of Applied Science in Business? Se on osoitus haltijan kyky kohdata haasteita alan liiketoimintaa helposti. Kun ajaa tätä tavoitetta, osallistujat oppivat ja hioa ymmärrystä monista, kuten johtaminen, markkinointi, liiketoiminnan etiikka, laki, rahoitus, henkilöstöhallinto, politiikka ja lähes kaikki muut puoli sisällä liike maailmaa kokonaisuutena. Tämä laaja tutkimuskohde voi olla hieman haasteellista joillekin, mutta vakuuttaa, että kaikki ne, joilla on Associate of Applied Science tällä alalla voi asiantuntevasti käsitellä mitä tahansa tilannetta, jolla heidän tulevaan uraansa kohdata niitä tietoon ja kokenut ehdot.

Nykyisessä työmarkkinoilla, hyödyt ottaen kurssien liittyvät tähän ohjelmaan ovat usein valtavat. Koska jokainen taito asettaa opetetaan on erittäin myyntikelpoisia, ne ovat kaikki siirrettävissä muihin uran myöhemmin. Lisäksi näitä taitoja voidaan käyttää ulkopuolella ammatillisen maailmassa samoin.

Kustannukset saamiseen liittyvät Associate of Applied Science in Business voi vaihdella riippuen siitä, missä maassa ja laitos isännöi kurssista. Tutkimus kaikkien elävien mahdollisuuksia ennen sitoutumistaan ​​koulua.

Koska kysyntä tässä taito asettaa on niin korkea, on lähes lukemattomia työpaikkoja saatavilla niille, jotka ansaitsevat tämän sertifioinnin. Näiden joukossa ovat nimikkeitä kuten markkinatutkimukset analyytikko, markkinointipäällikkö, kirjanpitäjä, toimintojen tutkimus analyytikko, taloudellinen neuvonantaja, Logistician, vakuutusasiamies, kirjanpito ja laina upseeri, kantoja, jotka kaikki on parhaaksi niille aloittavat yritysmaailmassa kanssa asteen tai muuten.

Toteuttavat tämän ohjelman avulla kuka tahansa voi kehittää taito asettaa, joka voi auttaa heitä lähes tahansa puoli elämää. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Liiketalouden opinnot
  • Liiketalous
Opintoalat
  • Liiketalouden opinnot (19)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto