Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 10 Associates of Applied Science  (Associate of Applied Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Leivonnaiset 2024

10 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Leivonnaiset 2024

Yleiskatsaus

Ne etsivät vähemmän luentoja ja enemmän käytännön kokemusta alansa kohteisiin tulee harkita Associate of Applied Science. Tämä aste palvelee todistaa, että henkilö on hallittava tietty joukko taitoja, jotka auttavat heitä menestymään valitsemiinsa.

Mikä on Associate of Applied Science Leivonnaiset? Tämä on alan tutkimus, joka keskittyy alaluokan ruokakulttuurin kenttään ja luo paremman, enemmän erikoistunut taitovalikoimaa niille, jotka haluavat työskennellä tällä alalla. Ei vain opiskelijat odottaa oppia sekoittaa ja muotoilla leivonnaisia, mutta paljon huomiota myös yleensä sijoitetaan luovuuteen ja koristelu. Osallistujat oppivat tekemään kaikenlaisia ​​leivonnaisia, mistä vaihtoehdoista niin yksinkertaista kuin evästeitä kohteita elaborate kuin hääkakut.

Edut opittua koko tämän ohjelman ulottuvat kauas ammattialalla.Opiskelija löytää että he voivat yllättää perheen ja ystävien tahansa kerääminen niiden täydellinen leivonnaisia ​​ja kulinaarisia suorituskykyään, kun kuria tarvitaan hallitsemaan näitä taitoja ja luontaisia ​​huomiota yksityiskohtiin voi olla valtava ero useita muita projekteja .

Vaikka jotkut leivonnaiset ohjelmat voivat olla hieman kallis puolella, nämä kustannukset vaihtelevat laitosten ja maiden kaikkialla. Siksi on parasta tehdä vähän tutkimusta, jos etsii parhaan mahdollisen hinnan koulutusta tällä alalla.

Vaikka tämä on melko erikoistuneella tutkimuksen, jotka saavat Associate of Applied Science Leivonnaiset yleensä voi olla melkoisesti uravaihtoehtoja edessään. Joitakin yleisimpiä uran niille, joilla tämän verran koulutusta voi löytää kun valmis aloittamaan työvoimasta ovat ne leipomoissa, leipomot, ravintoloita ja hotellien tarpeet, sekä suuret ruoka yritykset.Joka tapauksessa, he viettävät aikaa käyttää mitä he ovat oppineet tekemään herkullinen, tyydyttää leivonnaisia.

Vaikka online-luokat saattavat olla hieman harvinainen tällä alalla on edelleen saattaa olla joitakin saatavilla niille, jotka tarvitsevat niitä. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Elintarviketutkimus
  • Ruokatieteet
  • Leivonnaiset
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (10)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto