Keystone logo

1 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Kosmetologian opinnot Kauneusteollisuus sisään Asheboro, Yhdysvallat varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Associate of Applied Science ‑tutkinto
 • Yhdysvallat
 • Kosmetologian opinnot
 • Kauneusteollisuus
Opintoalat
 • Kosmetologian opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular study format

  Popular education type

  Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Kosmetologian opinnot Kauneusteollisuus

  Vaikka kauneus teollisuudelle ohjelmat voivat tarjota erinomaisen perustan kauneus tekniikoita koko alalla, monet myös tarjota opiskelijoille uraneuvontaa, ja opiskelijat voivat oppia ainutlaatuisia lähestymistapoja, jotka voivat auttaa heitä löytämään töitä kentällä.

  Yhdysvallat on edelleen maailman suosituin kohde kansainvälisille opiskelijoille. Yhdysvaltojen yliopistot hallitsevat maailmanlistaa, ja maa tarjoaa myös laajan valikoiman jännittäviä opiskelupaikkoja. Osavaltioiden hallitukset tukevat osittain valtion yliopistojärjestelmiä, ja niillä voi olla monia kampuksia, jotka ovat levinneet ympäri osavaltiota ja joissa on satoja tuhansia opiskelijoita.

  Associate of applied science -tutkinto tarjoaa sekä vakaan perustan hyvin erikoistuneisiin käytännön tehtäviin että yleissivistävää koulutusta. Nopeaa reittiä työelämään etsivien kannattaa valita associate of applied science -tutkinto ja suorittaa se täysipäiväisinä opintoina, jolloin tutkinto on valmis kahdessa vuodessa.