Keystone logo

5 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotellin johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Associate of Applied Science ‑tutkinto
 • Matkailu- ja ravintola-ala
 • Hotellin johtaminen
Opintoalat
 • Matkailu- ja ravintola-ala (5)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotellin johtaminen

  Liitotutkinto on ensimmäinen tutkintotodistus, joka voidaan ansaita lukiolaisen valmistumisen jälkeen. Kestää yleensä kaksi vuotta täydennyskoulutusohjelman suorittamiseksi. Tutkinto tarjoaa tavallisesti pääsyn koulutusta tietyllä alueella, ja se voi olla astetta korkeakoulutukseen.

  Mikä on soveltuvan tiedekunnan liitto Hotel Managementissa? Tämä tutkinto-ohjelma valmistaa opiskelijat työskentelemään hotelliteollisuuden johtamistasolla. Opetussuunnitelma tarjoaa yleensä tasapainoisen koulutuksen liike- ja asiakaspalvelutaidoissa sekä erityisopetusta hotelliteollisuuden eri osa-alueilla. Ohjelmat kattavat yleensä taloudellisen kirjanpidon, alan kehityksen, johtamisvastuun, hotellitoiminnan, kirjanpidon, elintarvikkeiden valmistelun ja sanitaation, tietojärjestelmät, etiikka, henkilöresurssit, markkinointi ja oikeudelliset velvollisuudet. Yhteisiä kursseja ovat kirjanpito, liiketapahtumat, tietotekniikkasovellukset, taloudenhoito ja vieraanvaraisuuden valvonta.

  Yliopisto-ohjelman täydentäminen hotellin johdolla valmistaa jatkotutkinnon toimialan johdolle. Se tarjoaa mahdollisuuden suurempaan ansaintapotentiaaliin ja laajentaa jatko-opiskelijoiden uramahdollisuuksia niille, joilla ei ole muodollista koulutusta.

  Näiden ohjelmien kokonaishintoja on vaikea määrittää. Tämä johtuu koulujen ja kurssien välisistä eroista. Paras tapa oppia kustannukset on ottaa yhteyttä valitun koulun taloudellisen tuen toimistoon.

  Hotel Management -ohjelman jatko-opiskelijat ovat valmiita johtamaan yrityssektorin eri alojen johtajia. Mahdollisia uraa ovat muun muassa johtohenkilökunta, ravintolapäällikkö, vieraspalvelupäällikkö ja juhla-myynnin koordinaattori. Opiskelijat voivat myös harkita laajentamista koulutuksen kautta kandidaatin tai maisteriohjelman vieraanvaraisuuden hallinta, joka lisää entisestään niiden ansaintapotentiaalia ja avata uusia työllistymismahdollisuuksia alalla.

  Jos haluat työskennellä vieraanvaraisuuden alalla johtamistasolla, hotellien hallinnointi voi olla vaihtoehto sinulle. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.