Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 29 Associates of Applied Science  (Associate of Applied Science ‑tutkinto) Ohjelmat sisään Graafinen suunnittelu 2024

29 Associate of Applied Science ‑tutkinto Ohjelmat sisään Graafinen suunnittelu 2024

Yleiskatsaus

Associate of Applied Science on ohjelma, jossa opiskelijat saavat paljon käsin oppimiskokemus kuin muiden koulutuksen vaihtoehtoja. Tämä on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat edelleen tietojaan tietyllä alalla ilman palovammoja ulos papereita ja luentoja.

Mikä on Associate of Applied Science Graafinen suunnittelu? Tämä ohjelma on ihanteellinen taiteellisesti taipuvainen henkilöille, jotka haluavat tehdä harrastus osaksi erinomaisen tulevaa uraa. Osallistujat tässä ohjelmassa oppii hioa uransa ja ohjata sen tarkempia tavoitteita. Kiinnostuneet tällä tutkimuskohde odotetaan valmistuvan suuri joukko kursseja vaihtelevat suunnittelun periaatteet projektinhallinnan for Creative Työpaikat, Suunnittelu Concepts ja Trends, and Motion Media Design. Opiskelija oppii ja kehittää perusteet kehittää erikoistuneempia, toivottavaa osaamista tällä alalla.

Taitojen koko tähän ohjelmaan, onko erikoistunut vai ei, ovat arvokkaita sisältä ja ulkoa sekä ammattilaisurheilijoina. Taiteellista osaamista olla erinomainen harrastus, kun taas edistäminen tiukat standardit ja huomiota yksityiskohtiin tarjota yleistä vauhtia suunnittelu kykyjä. Kurssilla opitaan myös monia arvokkaita taitoja koskien tekniikkaa.

Kustannukset, jotka liittyvät päätökseen tämän ohjelman graafinen suunnittelu on vaikea paikantaa, koska se vaihtelee niin suuresti maiden välillä ja eri toimielinten. On aina viisasta kaikista mahdollisista opiskelija ottaa hetki tutkimusta hintavertailuihin ennen sitoutumista.

Graafinen suunnittelu on kasvava uran alalla, erityisesti kiinnostus mainonta ja muu markkinointi media kasvaa.Jotkut kannat, että ne, joilla on Associate of Applied Science tällä alalla voi odottaa löytävänsä päätyttyä kuuluu mainonta layout, graafinen suunnittelu, sanomalehtiä, merkki yhtiöt, painotuotteet, silkkipaino ja kustantamoissa.

On olemassa suuri joukko vaihtoehtoja hakeville koulutusta tällä alalla, myös online-kurssien kansainvälisille opiskelijoille tai niille, jotka tarvitsevat hieman enemmän joustavuutta niiden aikataulu. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Associate of Applied Science ‑tutkinto
  • Muotoilun opinnot
  • Mediadesign
  • Graafinen suunnittelu
Opintoalat
  • Muotoilun opinnot (29)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto