45 Ammattimainen ruoanlaitto degrees found
- Elintarviketutkimus
- Ammattimainen ruoanlaitto
- Eurooppa14
- Pohjois-Amerikka14
- Oseania14
- Aasia2
- Etelä-Amerikka1
45 Ammattimainen ruoanlaitto degrees found
Esittelyssä
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italian pasta ohjelma
- Parma, Italia
Sertifikaatti
Täysaikainen
3 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Tällä ainutlaatuisella kurssilla opiskelijat pääsevät italialaisen pastanvalmistuksen maailmaan ja oppivat sekä kuiva- että tuorepastan valmistustekniikoita sekä suoramyyntiä ja catering-palveluja varten tapahtuvaa tuotantoa. Tämä on täydellinen tilaisuus kaikille kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat oppia pastanvalmistuksen ja -tuotannon tekniikoita sekä tuorepastan laboratorio- että catering-tuotantoa varten, jotta he voivat saada todellista ammattimaistumiskokemusta ja ottaa askeleen eteenpäin kohti alan yrittäjyyttä.
Esittelyssä
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Fine Dining & Culinary Innovation -tutkinnon jatkotutkinto
- Barcelona, Espanja
Jatkotutkintodiplomi
Täysaikainen
3 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Espanja
Haute Cuisine and Culinary Innovation -jatkotutkinto tarjoaa ammattikoulutusta gastronomista yrittäjyyttä ja/tai työskentelyä varten huippuravintoloissa, hotelliketjuissa ja muissa catering-alan kohteissa luovissa kokin, keittiömestarin ja kulinaarisen tutkimuksen tehtävissä.
Esittelyssä
Culinary Institute of Barcelona
Entrepreneurchef-ohjelma: Ravintolayritysten suunnittelu, luominen ja strategia
- Barcelona, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
14 viikkoa
Etäopiskelu, Kampuksella
Englanti, Espanja
Vapauta yrittäjähenkesi Entrepeneurchef-ohjelmassa. Tämä kurssi antaa sinulle globaalin vision suunnitteluvaiheesta avaamisen jälkeen, valmistaen sinut suoraan kohti tavoitetta: "Aion luoda oman ravintolan". Olipa sinulla selkeä projekti tai ei, kurssi avaa mielesi uusille tavoille ymmärtää ravintola-alaa ja ennen kaikkea tavoille, joilla asiakkaat hyväksyvät ehdotuksesi tulevina vuosina. Tämä kurssi on matka läpi kaikki vaiheet, jotka sinun on käytävä läpi, kiinnittäen erityistä huomiota asiakkaiden käyttäytymisnäkökohtiin, uusimpiin liiketoimintamalleihin ja tietysti digitaaliseen ympäristöön, joka edellyttää menestystä.
Esittelyssä
Portage College
Ammattimainen ruoanlaitto todistus
- Saint Paul, Kanada
Sertifikaatti
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Professional Cooking Certificate antaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa todistusohjelman loppuun. Kurssi on sekoitettu siten, että teoriatunnit järjestetään verkossa ja kaikki laboratorioharjoittelu kasvokkain. Tämä ohjelma tutustuttaa sinut keittiöön ja opettaa sinulle vihanneksista, proteiineista, liemistä, keitoista, kastikkeista ja keittiön hallinnasta. Kolmen viikon harjoittelujakson avulla sinulla on mahdollisuus oppia todellisessa työympäristössä.
Esittelyssä
Fanshawe College
Korkeakoulututkinto ammattimaisissa teurastustekniikoissa
- London, Kanada
Sertifikaatti
Täysaikainen
30 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Kanadan teurastusteollisuus on kasvussa, ja tämä ohjelma antaa sinulle kaiken tarvittavan asiantuntemuksen, jotta voit tulla lihakauppiaseksi ja päästä maahan. Rakennat lihanjalostuksen, tuotteiden pakkaamisen, ammatillisten turvallisuusstandardien ja asiakaspalvelun taitoja, joita opettaa tiedekunta, jolla on vuosien kokemus lihakaupasta.
Esittelyssä
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Luovan keittiön kesäkurssi
- Bilbao, Espanja
Kesäkurssit
Osa-aikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Tällä englanninkielisellä luovan keittiön kesäkurssilla tutustumme gastronomisen projektin eri vaiheisiin: analysoimme avantgardistisen keittiön kontekstia, tutkimme kehitettävää konseptia, suunnittelemme ja luomme kulinaarisen elämyksen alusta loppuun sekä siihen liittyvän ruokalistan.
Esittelyssä
Centennial College
Kulinaaristen taitojen todistus (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Sertifikaatti
Täysaikainen
1 vuosi
Etäopiskelu
Englanti
Centennial College 's Culinary Skills -ohjelma on monipuolinen ja kestää vain yhden vuoden. Tämä korkeakoulututkinto-ohjelma korostaa kulinaaristen taitojen perustaa hankkimalla paikallisia Ontarion ruokatuotteita ja opettamalla kausiluonteisen keittämisen taidetta. Alan johtavilta kokkeja käsitteleviltä tiedekunnan jäseniltä opit valmistamaan hienoja valikoita ja ruokia, jotka ovat inspiroituneet globaalien ruokatrendeiden ja -makujen avulla. Nämä omistautuneet ohjaajat tarjoavat sinulle koulutusta ja oppimiskokemuksia, jotka takaavat sinulle kulinaaristen perusteiden, ainesosien, ruoanvalmistuksen ja kaikki muut tarvittavat taidot päästäksesi mukaan tähän jännittävään teollisuuteen. Tulet myös ymmärtämään, että kulinaarinen ura lisää intohimoa ja palkitaan taitojen kehittämisen kautta. Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen saat tärkeät teollisuussertifikaatit, kuten Smart Serve, Safe Food Handlers ja CPR, jotka lisäävät työllistettävyyttäsi.
Esittelyssä
Santa Barbara City College
Skills Competency -palkinto henkilökohtaisen kokin koulutuksessa
- Santa Barbara, Yhdysvallat
Kurssi
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Skills Competency Award -palkinto Personal Chef Training Program -ohjelmassa kehittää taitoja ja osaamista vieraanvaraisuusalan tehtäviin. Tämä ainutlaatuinen ohjelma heijastaa alan standardeja tarjoamalla koulutusta realistisessa työympäristössä. Opiskelijoilla on mahdollisuus valita joko hotelli tai ravintola / kulinaarinen ohjelma.
Esittelyssä
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Ravintola- ja catering-palvelujen ammattitutkinto, kokki/kokki (täydennyskoulutus)
- Pori, Suomi
Kurssi
Täysaikainen
14 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Suomalainen
Kattava 14 kuukauden mittainen kulinaarinen koulutusohjelma, joka on suunniteltu kaikille kulinaristitaustaisille henkilöille. Koulutus kattaa keskeiset kulinaariset taidot ja liiketoimintataidot. Työpaikalla tapahtuva harjoittelu on olennainen osa ohjelmaa, ja se tarjoaa käytännön kokemusta todellisissa ympäristöissä. Ohjelmamaksu sisältää kurssin aikana käytettävät raaka-aineet sekä ammattipuvut ja veitsisarjan.
Melbourne Polytechnic
Todistus IV kaupallisessa keitossa
- Preston, Australia
Sertifikaatti
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Haluatko olla pääkokki? Tai edes omistaa ravintolan? Melbourne Polytechnic todistus IV Commercial Cookery -ohjelmassa on kaikki ainekset ja tekniikat, jotka tarvitset täydellisen uran luomiseen.
Cookery School at Little Portland Street
Ateria kerrallaan
- London, Yhdistynyt kuningaskunta
Kurssi
Osa-aikainen
Kampuksella
Englanti
Opi nauttia ruoanlaitto ja tulla luottavainen kokki tai laajentaa ohjelmistoa. Jokaisessa luokassa kolmen ruokalajin ateria opetetaan runsaasti käytännön toimintatapoja. Fundamental opitaan ja vahvistetaan kun kokki tiesi läpi 6 viikkoa kurssin. Pääpaino on herkullista ruokaa, nopea ja helppo valmistaa, joka yllättää ystäväsi ja perheesi!
Mente Argentina
Professional Chef Program - Culinary Arts Argentiinassa
- Recoleta, Argentiina
- Buenos Aires, Argentiina
Kurssi
Täysaikainen
Kampuksella
Viime vuosina kehitys gourmet-ruokaa ja ravintola-alalla sekä kysynnän kasvu laadukasta palvelua ovat käynnistäneet tarve koulutetun ammattikokkien kansainvälisesti
International Culinary Studio
Globaali tutkintotodistus ammattikeittiössä
- Canterbury Plains, Uusi-Seelanti
Sertifikaatti
Täysaikainen
36 viikkoa
Sekoitettu
Englanti
Ammattitaitoisen ruoanlaiton maailmanlaajuisen tutkintotodistuksen ja siihen liittyvien tuntien suorittamisen jälkeen haltijalle voidaan myöntää Worldchef Certified Commis Chef -merkki. Tämä tarkoittaa, että he ovat ammattimaisia kokkeja, joilla on kokemusta ruokapalvelutoiminnasta. He ovat osa keittiöbrigadeja ja vastaavat erilaisten ruoanlaitto- ja leivontatehtävien suorittamisesta ammattikokin valvonnassa.
Horeca Academy
European Chef (PEC)
- The Hague, Alankomaat
- Amsterdam, Alankomaat
Diplomi
Osa-aikainen
3 tuntia
Sekoitettu
Englanti
Pidätkö ruoanlaitosta ja haluatko työskennellä kansainvälisellä ravintola-alalla? Kunhan olet yhteydessä Internetiin ja sinulla on paikka, jossa voit harjoitella ruoanlaittoa, voit aloittaa tämän ammattikokin ohjelman. Tässä on tilaisuutesi, liity online-ohjelmaamme ja tule eurooppalaiseksi kokkiksi. Voit opiskella eurooppalaiseksi ammattikokiksi missä päin maailmaa tahansa oletkin.
Hibbing Community College
Culinary Arts - Todistus
- Hibbing, Yhdysvallat
Sertifikaatti
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Opiskelijat, jotka suorittavat tämän ohjelman, valmistautuvat työhön seuraavissa tehtävissä: keittiöpäällikkö, elintarviketuotantopäällikkö, kokki (useimmissa paikoissa tarvitaan lisätyökokemusta), sous-kokki, juhlakokki, institutionaalisen tuotannon kokki / esimies.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ammattimainen ruoanlaitto
Ammattimainen ruoanlaitto-ohjelma auttaa opiskelijoita hankkimaan menestykseen tarvittavat taidot ammattikokkina, catererina, sous-kokkina tai grillikokkina suurissa hyväpalkkaisissa ravintoloissa ja pienissä kahviloissa. Opiskelija oppii myös ruoanvalmistuksesta, terveys- ja turvallisuuskoodeista sekä ruokalistojen suunnittelusta.