Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Advanced diplomit  (Täydentävä diplomi) Ohjelmat sisään Ruokapalveluiden johtaminen sisään Adelaide, Australia 2024

1 Täydentävä diplomi Ohjelmat sisään Ruokapalveluiden johtaminen sisään Adelaide, Australia 2024

Yleiskatsaus

South Australia on lukuisia yksityisiä ja julkisia yliopistoja, jotka tarjoavat jatko-ja peruskurssit. Myös asteen ammatillista koulutusta tarjotaan noin oppilaitokset tällä alalla.

Mikä on Food Service Management?
Food Service Management on ravintoloiden ja muiden ruokaan liittyvien yritysten liiketoimintaa. Se sisältää kaiken suunnittelusta ja budjetoinnista tarvikkeiden tilaamiseen ja henkilöstön hallintaan. Food Service Management on haastava ja palkitseva uravalinta niille, joilla on intohimo ruokaan ja asiakaspalveluun.

Mitä voin tehdä Food Service Management -tutkinnolla?
Food Service Management -tutkinto voi johtaa uraan ruokapalvelualalla, työskentelemällä ravintoloissa, catering-yrityksissä tai muissa elintarvikkeisiin liittyvissä yrityksissä. Food Service Management -tutkinnon avulla sinulla on tietoa hallita ruokapalveluliiketoimintaa alusta loppuun. Opit taidot olla vastuussa kaikesta budjetoinnista ja valikkosuunnittelusta. tarvikkeiden tilaamiseen ja henkilöstön hallintaan.

Millaisia Food Service Management -tutkintoja on olemassa?
Saatavilla on monia erityyppisiä Food Service Management -tutkintoja, osakkuustutkinnoista kandidaatin tutkintoihin ja sen ulkopuolelle. Jokainen tutkintotyyppi antaa sinulle erilaisia tietoja ja taitoja, jotka auttavat sinua menestymään ruokapalvelualalla. Food Service Management -tutkinnon suorittaminen kestää yleensä kaksi vuotta, ja ne tarjoavat sinulle ruokapalveluliiketoiminnan perusteet. Food Service Managementin kandidaatin tutkinnot kestävät yleensä neljä vuotta, ja ne tarjoavat sinulle syvällisemmän tietämyksen ruokapalvelualasta. Saatavilla on myös ruokapalvelujen johtamisen maisterin tutkintoja, joiden suorittaminen voi kestää kaksi tai kolme vuotta. Nämä ohjelmat tarjoavat sinulle edistyneimmät tiedot ja taidot, jotka auttavat sinua menestymään ruokapalvelualalla.

Mitä opiskelen Food Service Management -tutkinnon aikana?
Food Service Management -tutkinnon aikana opiskelet erilaisia ruokapalvelualaan liittyviä aiheita. Opit liikkeenjohdosta, elintarviketurvallisuudesta, ravitsemuksesta ja valikkosuunnittelusta. Saat myös käytännön kokemusta harjoittelupaikkojen tai muiden käytännön mahdollisuuksien kautta. Koulutusohjelmasi loppuun mennessä sinulla on tiedot ja taidot, joita tarvitaan ruokapalveluliiketoiminnan menestyksekkääseen hallintaan.

Australia on tuettu korkeakoulujen opiskelijoiden harjoittaa perustutkintoa astetta. Ne myös antavat lainaa ja avustuksia jatko-opiskelijat. Korkeampi opiskelu aloitetaan astetta tasolla tohtorin tutkinnon tarjotaan tahansa koulutusaloittain.

Advanced diplomiohjelmat tarjoavat opiskelijoille hyvin spesifiä tietotaitoa juuri siitä aiheesta, joka opiskelijoita kiinnostaa. Advanced -diplomin suorittaneet opiskelijat voivat tutkinnon ansiosta olla päteviä aiempaa useampiin ja parempiin tehtäviin, ja diplomin avulla voi myös päästä opiskelemaan oman alan jatkotutkintoa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Täydentävä diplomi
  • Australia
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
  • Ruokapalveluiden johtaminen
  • Adelaide
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto