Keystone logo

8 Täydentävä diplomi Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala Hotelli-, ravintola- ja matkailuala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Täydentävä diplomi
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
  • Hotelli-, ravintola- ja matkailuala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Täydentävä diplomi Ohjelmat sisään Matkailu- ja ravintola-ala Hotelli- ja ravintola-ala Hotelli-, ravintola- ja matkailuala

Kehittynyt tutkintotodistus voi olla ihanteellinen henkilöille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ​​tietyllä alalla. Sijoitettu lukion ja kandidaatin tutkinnon välillä, tämä tyyppinen tutkintotodistus annetaan usein välittömästi ennen työvoimasta saapumista ja voi olla nopeampi ja helpompi koulutusvalinta.

Mikä on korkeakoulututkinto vieraanvaraisuuden hallinnassa? Tämä pätevyys yhdistää johtajien tehtävien, johtamisvalmiuksien ja luovan ja teknisen lähestymistavan tuntemuksen tällä alalla. Monet ohjelmat tarjoavat mahdollisuuksia kouluttaa ja työskennellä todellisten vieraanvaraisuusympäristöissä. Opiskelija osaa parhaiten valvoa ja suunnitella tapahtumatehtäviä ja kasaantua varastonhallintaan ja ruokaa koskevaan tietoonsa. Uusia johtajia voidaan kouluttaa tietokonepohjaisen oppimisen, ryhmätyöskentelyn ja luokan esitysten ja tehtävien avulla.

Yliopisto-opinnot vieraanvaraisuuden hallinnassa vahvistaa johtajuuden ja organisaation taitoja. Opiskelija voi myös paremmin hioa viestintätaitojaan, koska heidän odotetaan toimivan yksitellen sekä ryhmien kanssa vieraanvaraisuuden toiminnoissa. Rahoitus- ja suunnittelutaidot voivat myös siirtyä moniin todellisiin tilanteisiin ja tilanteisiin.

Korkeakoulutuksen kustannukset ovat usein opiskelijoiden huoli. Koulun ja koulun tyypistä riippuen korkeakoulututkinnon kustannukset vieraanvaraisuudesta voivat vaihdella. Tutkimuskoulut, jotka sopivat parhaiten oppimistarpeisiisi ja taloudelliseen asemaanne.

Tällaisen tutkintotodistuksen saaminen voi saada monia etuja ja auttaa opiskelijoita laajentamaan ammattitaitoa ja vahvistamaan verkostoja, mikä voi johtaa hedelmällisiin mahdollisuuksiin. Monet haluavat työskennellä elintarvikkeiden ja juomien valvonnassa, hotellihallinnossa ja talouden hoidossa. Muita töitä ovat kahvilanpäällikkö ja jopa päätapahtuma. Olipa kiinnostuksesi ravintolatoiminnassa, asiakaspalvelussa tai molemmissa, tällainen kehittynyt tutkintotodistus voi antaa mahdollisuuden uran mahdollisuuksiin.

Tämän alan korkeakoulututkintoihin tarjottavat luennot ovat saatavilla sekä kampuksella että verkossa, kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.