Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 3 Syventävät sertifikaatit  (Täydentävä sertifikaatti) Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus 2024

3 Täydentävä sertifikaatti Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus 2024

Yleiskatsaus

Kehittynyt sertifikaatti saadaan yleensä osana ohjelmaa, joka on tarkoitettu ei-perinteisille taiteen opiskelijoille tai ammattilaisille, joilla on maisterin tutkinto ja jotka haluavat parantaa uransa kehittämistä. Sertifikaattiohjelmien pituus vaihtelee, mutta suurin osa valmistuu yhdestä kahteen vuoteen.

Mikä on edistynyt sertifikaatti elintarvike- ja juomatutkimuksissa? Tunnetaan myös vieraanvaraisuuden hallinnan ohjelmina, nämä tarjoukset suuntautuvat ammattilaisille ja ammattitaitoisille ravintola-alan ammattilaisille, jotka haluavat lisätä ruokaa ja oluen, viinin ja väkevien alkoholijuomien merkitystä ravintolakokemuksessa. Kurssit voivat kattaa ruoan ja viinin yhdistämisen, juomien hallinnan, ammattimaisen leivonnan ja maailman ruokia.

Elintarvike- ja juomatutkimuksen erikoistutkintotodistukset sisältävät yleensä käytännön taitoja, jotka ovat hyödyllisiä kulutusalan uran ulkopuolella. Opiskelijat voivat oppia budjetoitua, analysoida ongelmanratkaisua ja osoittaa kehittyneitä suunnittelutaitoja.

Hospitality management pyrkii olemaan suosittu ohjelma monissa kansainvälisissä kouluissa; kustannukset vaihtelevat laitosten välillä. On suositeltavaa, että opiskelijat ottavat yhteyttä jokaiseen kouluun suoraan tiedustellakseen opetus- ja rekisteröintikustannuksia.

Monia jännittäviä uramahdollisuuksia voivat olla avoinna niille, joilla on edistyneitä elintarvike- ja juomatutkintotodistuksia, usein maailmanlaajuisesti. Työtehtävät voivat vaihdella viinin palvelimesta, ravintolapäälliköstä, juomaoperaattorista ja keittokirja-tekijästä tutkimuskokkiin. Opiskelijat lähtevät yleensä näistä ohjelmista ymmärtämään ruoka- ja juomateollisuuden nykyiset suuntaukset ja kyky soveltaa tätä tietoa monipuoliseen ja nopeasti liikkuvassa työpaikassa.

Syventävien elintarvike- ja juomatutkimusten kursseja tarjotaan kansainvälisesti joko kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Löydäksesi paras koulu etsimään ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Täydentävä sertifikaatti
  • Elintarviketutkimus
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto