Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita A-levels  (A-level koe) Ohjelmat sisään Varhaismodernin ajan historia 2024

1 A-level koe Ohjelmat sisään Varhaismodernin ajan historia 2024

Yleiskatsaus

Ennen kuin aloittaisitte edistyneeseen koulutusohjelmaan, monet opiskelijat valitsevat A-tasojen kehittämään erityisosaamista, joka luo vankan perustan korkeakoulutukselle. Saatu tieto voi myös saada opiskelijoille suoran pääsyn valittuun ura-alueeseen.

Mitkä ovat A-tasot alussa modernissa historiassa? Tämäntyyppiseen ohjelmaan osallistuessaan opiskelijat opiskelevat 500 vuotta sitten historiaa ja tutkivat, miten se on vaikuttanut tämän päivän yhteiskuntaan. Kurssit kattavat yleensä aiheet kuten Espanjan historia, Englannin kirkko ja Portugalin valtakunta. Opiskelija voi myös opiskella uskonnollista konfliktia ja Lähi-idän historiaa saadakseen syvemmän käsityksen siitä, miten maailma kuvastaa menneisyyttä.

Tutkimusta, kriittistä ajattelua ja analyyttista taitoa voivat kehittää opiskelijat, jotka ovat kirjoittaneet varhaiseen modernin historian ohjelmaan. Tutkimuskapasiteetit ja kriittinen ajattelu voivat hyödyttää historiaa löytääkseen uusia tosiasioita, jotka saattavat johtaa korkeamman palkkatason työmahdollisuuksiin. Analyyttiset taidot ovat yleensä hyödyllisiä sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa elämässä.

Vaikka monet yliopistot tarjoavat A-tasoja, hinta vaihtelee koulujen välillä. Jokainen laitos on asettanut lukukausimaksut, joten kustannukset voivat erota voimakkaasti. Löydät tarkat luvut, paras toimintatapa on tavallisesti ottaa yhteyttä mahdollisiin yliopistoihin suoraan.

Aikaisen modernin historian tutkinto voi saada opiskelijoille monenlaisia ​​työmahdollisuuksia. Monet haluavat tulla opettajiksi, kun taas jotkut löytävät asemansa historioitsijoina tai kirjastonhoitajina. Työnhaku tutkijoina ja arkistoaineina ovat usein käytettävissä tai opiskelijat voivat jatkaa uraa toimittajina tai analyytikoina. Myös lobbaajia, oikeudellisia avustajia, tiedotusasiantuntijoita ja kongressin avustajia ovat suosittuja vaihtoehtoja. Opiskelijat voivat myös tulla lähetystoiminnan harjoittajiksi.

Kun opiskelijat ilmoittautuvat A-tason kurssiin, heillä on usein mahdollisuus valita ohjelma verkossa tai kampuksella. Monet opiskelijat nauttivat etäluokkien joustavuudesta, kun taas toiset mieluummin haluavat sosiaalisen vuorovaikutuksen, jota henkilökohtaiset ohjelmat tarjoavat. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • A-level koe
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Varhaismodernin ajan historia
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto