Keystone logo

1 A-level koe Ohjelmat sisään Moderni historia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • A-level koe
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Historia
 • Moderni historia
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  A-level koe Ohjelmat sisään Moderni historia

  A-tasot tunnetaan myös kehittyneiksi tasoiksi. Nämä ovat oppimismoduuleja, jotka tarjoavat opiskelijoille perusteellisia tietoja akateemisista aiheista. Yleensä nämä kurssit valmistuvat kahden vuoden aikana.

  Mitkä ovat A-tasot modernissa historiassa? Nämä kurssit tutkivat yleensä historiallisia tapahtumia, jotka ovat tapahtuneet antiikin ja keskiajan historian jälkeen. Tämä historian aikakausi voisi alkaa 1600-luvun alussa. Tämä ala on yleensä jaettu eri aikoihin, kuten varhain moderni, myöhäinen moderni ja nykyaikainen. Opintojaksot voivat kattaa aiheita kuten Euroopan renessanssin, protestanttisen reformaation, Ranskan vallankumouksen ja amerikkalaisen vallankumouksen. Joissakin tapauksissa globalisaatio, kaupungistuminen, teollistuminen ja individualismi sisältyvät opetussuunnitelmaan. Yleensä ohjelman osanottajien odotetaan keskustelevan ideoista, käsitteistä ja historiallisista kysymyksistä.

  A-tasojen opiskelijat nykyaikaisessa historiassa ovat yleensä vahvoja viestintä- ja analyyttisia taitoja, jotka ovat ominaisuuksia, joita monet työnantajat haluavat työntekijänä. Lisäksi he voivat oppia järjestämään, mikä voi hyödyttää heitä useilla elämänalueilla.

  Koulut veloittavat eri hintoja A-tasoille. Opiskelijoiden suorittamien kurssien määrä voi vaikuttaa kokonaiskustannuksiin. Kiinnostuneita henkilöitä kehotetaan ottamaan yhteyttä yliopistoihin maksuihin liittyvissä kysymyksissä.

  A-tasot modernissa historiassa varustavat usein eri ammateille tarvittavat pätevyydet ja taidot. Tässä akateemisessa tutkimuksessa, kuten museotyössä, kirjastotyössä, historiallisessa säilyttämisessä ja opetuksessa, liittyy suoraan urapolkuja. Historioitsijoina työskentelevät paikalliset ja valtion hallitukset palkkaavat usein. Korkeakoulututkinnon, jolla on nykyaikainen historian koulutus, voi myös palkata tehtävistä, jotka eivät liity nimenomaan tähän opintoalaan. Näihin töihin kuuluvat toimittaja, toimittaja, suhdetoimintapäällikkö, tiedusteluasiamies, ulkoasiainhuoltopäällikkö ja oikeudellinen avustaja.

  Koulut ympäri maailmaa tarjoavat verkossa mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka haluavat ottaa A-tasot nykyaikaiseen historiaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.