Yrityksen sisäiset espanjakurssit

114967_foto-junta.jpeg

Think in Spanish mallien räätälöityjä kursseja yhteistyössä kunkin asiakkaan henkilöstötiimin kanssa. Seurauksena on, että ohjelmasi ulottuu yleisen espanjan ja liiketoiminnan espanjan lisäksi myös muihin näkökohtiin, joilla pyritään varmistamaan, että työntekijät saavat sujuvan ja tehokkaan espanjan kielen taitoa suhteessa kunkin yrityksen tärkeimpiin kiinnostuksen kohteisiin, vastuisiin ja yrityskulttuuriin.

Mukautetut kurssimme painottavat myös erityisesti kulttuurienvälisen osaamisen merkitystä, joka on ratkaiseva taito ammatilliseen ja yritystoiminnan menestymiseen globalisoituneessa yritysympäristössä.

Opetusmenetelmien suhteen kurssimme tarjoavat mahdollisuuden harjoittaa espanjaa käytännössä kommunikatiivisissa tilanteissa. Jokaiseen ohjelmaan sisältyy luonnollisesti luokkahuoneaika, joka on tarkoitettu neljän kommunikaatiotaidon (puhuminen, kuuntelu, lukeminen ja kirjoittaminen) parantamiseen esityksiä, kirjeenvaihtoa, pöytäkirjoja, raportteja, tarjouksia ja sosiaalista mediaa jne. Käyttäen ja kiinnittäen erityistä huomiota kielioppiin, sanastoon, ääntämiseen ja intonaatio sekä yleinen ja yrityskulttuuri. Mutta tämän lisäksi sisällytetään luokkia tosielämän ammatillisiin tilanteisiin seuraamalla ja mentoroimalla ammattilaisia heidän erilaisissa arjen tilanteissa ja tehtävissä, jotta voimme seurata edistymistä, optimoida oppimista ja maksimoida upottamisen tarjoamat mahdollisuudet.

120814_congresos1copia.jpg

Palacio de Congresos y Exposiciones kaupungissa León

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen

Katso 2 muuta ohjelmaa kohteelta Think in Spanish »

Viimeksi päivitetty Syyskuu 11, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
- Rekisteröintivaraus: 300 €. Oppimaksujen osalta ota meihin yhteyttä.
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä