Read the Official Description

CCSS kulkee erittäin onnistunut yhden vuoden ohjelma GCSE opiskelijoille. Tarjoamme laajan valikoiman aiheita tarjota opiskelijoille monipuolinen ja tasapainoinen opetussuunnitelma. Matematiikka, Englanti ja tiede aihe ovat pakollisia kurssille.

Opiskelijat yleensä kestää viidestä seitsemään aiheita, riippuen heidän taustastaan ​​ja tulevaisuuden suunnitelmia. Tämä lähestymistapa antaa kokemusta eri tieteenalojen ennen valintaa joka asettaa tutkia A-tason ohjelma.

Henkilökohtaisia, sosiaalisia ja terveystieto (PSHE) on tärkeä osa koulutuksen nuoremmille opiskelijoille ja tämä on kudottu yhteen GCSE ohjelmassa.

Kuka valitsee GCSE ohjelma CCSS?

  • UK opiskelijat, jotka suoritettuaan Year 9 tai Year 10 paikallisissa kouluissa tuntuu, että he hyötyvät pienten luokkakoot ja henkilökohtaista huomiota tai laajasta aiheesta alue.
  • Opiskelijat, joiden perheet aikovat siirtyä Cambridge ja jotka etsivät ensiluokkaisen, menestys-keskittynyt säännöstä.
  • Kansainvälinen opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua A-tason kursseja.
  • Re-sit opiskelijat, jotka eivät ole toimineet yhtä hyvin kuin he toivoivat ja haluavat vallata GCSE parantamiseksi niiden laadut ja saada lujan perustan jatkokoulutukseen.
  • Opiskelijat, jotka haluavat perustuttava GCSE menestystä nopeasti saamassa ylimääräisiä GCSE-todistukset uusiin aiheisiin, joka avaa ovet valoisa tulevaisuus.

Yksilöllinen tuki

Kun keskimääräinen ryhmäkoko kuusi, saat vahvaa yksilöllistä tukea. Meidän johtaja GCSE on suuri rapport opiskelijoita, tapaat päivittäin pitämään silmällä edistymistä ja saavutus.

Nykyinen GCSE kurssit ovat: Matematiikka, Englanti kirjallisuus, Englanti kieli, Englanti kuin toisena kielenä, ranska, maantiede, historia, Business tutkimukset, taidetta, biologian, kemian ja fysiikan.

Program taught in:
Englanti

See 3 more programs offered by Cambridge Centre for Sixth-Form Studies »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
23,000 GBP
Lukukausimaksut 2016-17
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä