Read the Official Description

Kehittää käytännön ja teknisiä valmiuksia suunnitella ja laatia erilaisia ​​teknisiä sovelluksia ja piirustuksia liikennejärjestelmille, putkistoille, patoille, silloille, korkeisiin rakennuksiin ja laitoksiin, kaivosteollisuuteen sekä teollisuusvesien ja jätehuoltolaitteiden suunnitteluun. Työnantajat hakeutuvat aktiivisesti opiskelijoihimme teollisuusalan ja käytännön harjoittelun takia, jonka on akkreditoitu Engineers Australia, Australia-insinööripalvelujen huippuorganisaatio. Meidän Pathways to university tarjoavat tutkinnon suorittaneille luottoa insinööritieteiden kandidaatin tutkintoihin, kun he ilmoittautuvat kumppanuusyliopistoihimme.

Sisäänpääsyvaatimukset

  • Englannin kielen taito: IELTS 6.0 (ei yhtään bändiä alle 5,5 lukuun ottamatta kirjoituskaistaa, jonka on oltava vähintään 6,0) tai ISLPR 2 kaikilla taidoilla tai muilla - Luettelo kaikista englanninkielisistä testeistä, jotka TAFE Queensland International
  • Akateemiset vaatimukset: Vuosi 12 (tai vastaava) suorittaminen englannin kielellä; tai CN649 / CNJ30 Valmistustutkimusten tyydyttävä viimeistely - TGN151 tekninen tiedonanto tai hyväksytty sertifikaatti III tai IV. Ei-koulunkäynnin keskeyttäneillä on oltava asianmukainen työkokemus tai pätevyys, joka osoittaa todennäköisen lopputuloksen. Lisätietoja kansainvälisestä koulutustasosta, joka vastaa vuosilta 10 ja 12.

Opiskelijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Alle 18-vuotiaiden opiskelijaviisumihakemukset hyväksytään, jos he osoittavat, että heidän vanhempansa, lainopettajansa tai 21 vuoden ikäisen sopivan sukulaisensa on mukana. Tämä järjestely edellyttää maahanmuutto- ja rajavartiolaitoksen hyväksyntää. Lisätietoja: Maahanmuutto- ja rajavartiolaitos - Hyvinvointivaatimukset opiskelijaväkivaiheen alle 18-vuotiaille.

Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by TAFE Queensland International »

Last updated June 14, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
32,000 USD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Tammi 2020

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä