Read the Official Description

Kurssit Biologisten ja fysikaalisten tieteiden ja matematiikan tutkia fyysisen maailmankaikkeuden, sen elämänmuotoja, ja sen luonnonilmiöitä. Ne auttavat kehittämään arvostusta ja ymmärrystä tieteellisen menetelmän ja kannustaa ymmärrystä suhteita tieteen ja ihmisen muun toiminnan.

Tähän ryhmään kuuluvat johdanto tai integroiva kursseja tähtitiede, biologia, kemia, geologia, fysiikka, fyysinen maantiede, ja muiden tieteenalojen

Tämä tutkinto edellyttää täyttävät Citrus College Yleistä Koulutus ja kielitaitovaatimukset yhdistettynä onnistuneeseen päätökseen (laatuja "C" ja yli) suuret vaatimukset.

Tutkinto Level Student Learning Outcomes

Opiskelijat täyttämällä biologiset ja fysikaaliset tieteet (ja matematiikka) AS tutkinto:

  • Käytä sopivaa sanastoa ja merkintätapa kun kuvataan matemaattisia käsitteitä. He voivat lukea kirjoja ja asiakirjoja ja poimia kvantitatiivista tietoa.

  • Kehitetään tasolla asianmukaisia ​​laskennallisia taitoja. Näihin kuuluvat numeerinen laskenta, arviointi ilmauksia, tietojen analysointi, ja sellaisten käsitteiden soveltamisesta.

  • Tutkia ja selittää fysikaalisia ilmiöitä soveltamalla kokemusperäistä tietoa käyttämällä matemaattisia ja tieteellisiä menetelmiä ja käsitteitä.

  • Kehittää ymmärrystä ja uteliaisuutta kohti, fyysisessä maailmassa. Ne kehittävät analyyttisiä taitoja suunnittelemaan kysymyksiä ja ehdottaa määrällisiä ratkaisuja.

  • Osoittaa laskennallisia taitoja ja ymmärrystä matemaattista päättelykykyä, jotka lisäävät itsetuntoa ja asettaa ne tiellä elinikäisen oppimisen.
Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by Citrus College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä