Yhden viikon Streetwear- ja Brand Drop -kulttuurikurssit

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä yhden viikon intensiivikurssi tarjoaa mielenkiintoisen tilaisuuden hankkia tietoa ja tietoa siitä, kuinka katuasut ovat saavuttaneet tärkeän asemansa muotikaupassa.

Markkinat ovat laajentuneet nopeasti viime vuosina, ja katuvaatteet ovat siirtyneet myös ylellisyystilaan. Bain & Company arvioi äskettäin markkinoiden olevan 425 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti vuoteen 2025 mennessä, joten markkinoilla on mahdollisuuksia hyödyntää; mutta miten pääset noihin mahdollisuuksiin? Ja mitä he tekevät, kun saat ne? Ymmärrä, kuinka tunnistaa asiakas, miten he tekevät ostoksia ja miten luoda kokoelma, joka luo hypeä ja lisää uskottavuutta.

Ohjelma sisältää luentoja, seminaareja, ongelmanratkaisupajoja ja tapaustutkimuksia, jotka kattavat seuraavat aiheet:

 • Yleiskatsaus katuvaatteiden historiasta;
 • Katuvaatteiden kehitys ylellisyysmarkkinoiksi;
 • Katuvaatteiden muotoilu;
 • Johdanto luovan liiketoiminnan suunnitteluun;
 • Kuluttajan käyttäytyminen ja katuvaatteiden asiakas;
 • Kattuvaatteiden tuotemerkki ja tuotekehitys;
 • Erottuvan katuvaatteiden kokoelman luominen;
 • Sosiaalisen median käyttäminen brändin käynnistämiseen ja rakentamiseen;
 • Tuotemerkkiyhteistyöt ja pudotuskulttuuri.

Istunnon järjestävät alan ammattilaiset, vierailevat puhujat ja akateemiset asiantuntijat.

Haluat sitten perustaa oman tuotemerkin, haluat työskennellä merkin puolesta tai oletko kiinnostunut muotoilusta tai suunnittelusta tai pelkästään valtava katuvaatteiden rakastaja, tämä kurssi on sinulle.

Yhdellä silmäyksellä

 • Kesto: 1 viikko
 • Paikka: Soho, Lontoo
 • Kokonaiskurssi: 894 £ (sis. Alv)
 • Kurssin päivämäärät: 14.-18. Syyskuuta 2020

After a day of flying drones and exploring outside of the city, my friends told me about this awesome bridge that I’ve never been to. Tunnels are one of my favorite locations to shoot in so we headed there immediately. My friend Sanjeev told me that he used to do parkour back in the day so I knew that I had to incorporate some movement into this scene.

Lisätietoa

Jokaisella kurssilla on käytettävissä 24 paikkaa, ja jokainen paikka on jaettu ensin saapumisjärjestyksessä. Huomaa, että paikkaasi ei vahvisteta ennen kuin olemme saaneet täyden lukukausimaksun etukäteen.

Varmista ennen varauksen tekemistä, että olet lukenut käyttöehdot, mukaan lukien peruutus- ja palautuskäytäntömme.

Opiskelijat voivat odottaa osallistuvansa luokkaan maanantaista perjantaihin klo 10–17.

Sinun kampuksellasi

Condé Nast College sijaitsee huipputeknisessä rakennuksessa Sohon sydämessä, Lontoon luovan ja kulttuurisen keskuspaikkana. Alueella asuu lukuisia elokuva-, muoti- ja mediataloja, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevat mahdollisuudet ammatilliseen verkottumiseen ja kulttuurikokemuksiin. Yliopisto on 10 minuutin kävelymatkan päässä Condé Nast Internationalin pääkonttorista sekä Vogue-talosta, johon opiskelijamme käyvät osana altistumistaan ammatilliseen maailmaan.

Kuka opettaa Condé Nastin muodin ja suunnittelun korkeakoulussa?

Kurssin aikana opetat monenlaista akateemista henkilökuntaa sekä alan vieraita ja vierailevia luennoitsijoita.

Kurssinjohtaja - Lisa Mann

Lisa on palkittu akateemikko, jolla on 14 vuoden kokemus opettamisesta BA- ja MA-muotikursseilla useissa Ison-Britannian yliopistoissa. Hänellä on ensiluokkainen BA-tutkinto muodin edistämisestä ja maisteri luovasta käytännöstä. Lisen erikoisaiheita ovat muotiliiketoiminta, johtaminen / markkinointi, brändäys, vähittäiskaupan innovaatiot, yrittäjyys ja luova yritys.

Lisa on Re: Joten, ensimmäisen pysyvän opiskelijamyymälän perustaja, joka avattiin Britanniassa. Hän sai Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakouluyritysten kouluttajien palkinnon ja BCSC Purple Pip -palkinnon yhteisöllisestä yhteistyöstä. Se on edelleen avoin ja käy kauppaa tänään.

Lisa tutkii parhaillaan tohtorintutkintoa uusien muotoilijoiden kokemuksista muotiteollisuudessa.

Sisäänpääsy ja pääsyperusteet

Sisäänpääsyvaatimukset

Ilmoittautumisvaatimuksia ei ole, mutta hakijoiden on oltava kurssin alkaessa vähintään 18-vuotiaita ja heillä on oltava hyvä englannin kielen taito.

Englannin kielivaatimukset

Tätä kurssia varten ei ole muodollisia englannin kielen vaatimuksia. Jos et ole opiskelija muualla kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja englanti ei ole sinun äidinkieli, suosittelemme, että sinulla on Akateeminen IELTS-pistemäärä 5,5 tai pystyt käyttämään englantia tällä tasolla ennen opintojen aloittamista. Sinun vastuullasi on varmistaa, että pystyt osallistumaan täysimääräisesti tutkintoon, joka annetaan ja arvioidaan englanniksi.

Miten hakea

Voit hakea hakemuslomakkeen kautta verkkosivuiltamme.

Hakemuksen jättämiselle ei ole asetettu määräaikoja, mutta paikat on jaettu etukäteen-palvellaan -järjestyksessä.


Jos sinut hyväksytään kurssille, sinun on maksettava koko maksu etukäteen paikan turvaamiseksi.

Ura muodissa

Työllistettävyys ja teollisuudelle valmistautuminen ovat kaikkien kurssien ytimessä. Tavoitteenamme on valmistella tehokkaasti tutkinnon suorittaneita menestyvälle uralle muodissa, mediassa ja laajemmassa luovassa teollisuudessa.

Condé Nastin muodin ja muotoilun korkeakoulu tarjoaa vertaansa vailla olevat teollisuussuhteet ja tuotemerkkikumppanuudet, jotta opiskelijat voivat olla laajasti mukana ammatillisessa maailmassa ennen valmistumistaan. Työkokemusta ja harjoitteluvaihtoehtoja tarjotaan opiskelijoillemme kilpailun perusteella.

Yliopisto tarjoaa laajaa uratukea ja antaa asianmukaisia johdantoja ja suosituksia opiskelijoillemme yksilöllisissä tapaamisissa ja alan puhuja -sarjojemme kautta - aikaisempiin puhujiin ovat kuuluneet Victoria Beckham ja Edward Enninful.

Uratiimimme pystyy neuvomaan opiskelijoita jatko-opiskeluun, työllistymismahdollisuuksiin, harjoittelupaikkoihin, harjoitteluun ja asiaan liittyviin hankkeisiin tarjoamalla ammattitaitoista palvelua, joka on räätälöity yksilöllisten kykyjen, taitojen, toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Uraneuvojamme järjestävät työpajoja CV-kirjoittamisesta, portfolioesittelystä, työnhakutaidoista ja haastattelutekniikoista, ja tuemme alumnejamme kauan valmistumisen jälkeen.

Huomaa, että henkilökohtaista uraohjausta ja alumni-tukea ei ole saatavana kesä-, viikko- tai viikonloppukursseillemme, mutta tarjoamme kuitenkin ura-työpajoja ja yleisiä neuvoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Lue lisää

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Näytä vähemmän