Read the Official Description

Online Associates Paralegal Studies tutkinto

Osakkuusyrityksen koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden opiskella oikeusperiaatteita verkossa syvyydessä ja tutkinto, joka antaa heille kilpailuetua paralegal alalla. Päätyttyä viisitoista kursseja koulutusohjelman opiskelijat voivat istua National Association for Legal avustajat (Nala) Certificate tentti. Avustavana opiskelijat saavat opiskelija-tili Westlaw ja tulla tehokas suorittamisessa verkossa oikeudellista tutkimusta. Opiskelijat myös erikoisuus kursseja ja yleissivistys kursseja monipuolinen koulutus. Ansaita paralegal tutkinto verkossa ja edistää uraasi.

Ohjelman tavoitteet

Kun suoriutuneelle ohjelman opiskelijat on hankkinut tiedot ja taidot, joita tarvitaan:

  1. Ja läpäistä CLA / CP tentti antama National Association of Legal avustajia, ja ansaita nimeämistä Certified Paralegal / Certified Legal Assistant.
  2. Suorita kehittynyt oikeudellista tutkimusta ja kirjallisesti tehtäviä käyttämällä online ja henkilökohtaista kirjasto resursseja monenlaisia ​​oikeudellisia ongelmia.
  3. Valmista ja kirjoittaa oikeudellinen muistiot, liikkeet, ja muut tuomioistuimen asiakirjat tarkasteltavaksi asianajaja.
  4. Luonnos interoffice muistiot varten neuvoa tai tiedottaa valvonnasta asianajajia.
  5. Muokata ja tarkentaa aiemmin valmis oikeudelliset asiakirjat mukautumaan olosuhteiden muutoksiin ja muutokset lainsäädännössä.
  6. Näyttely taito kirjoittaa kirjeitä, muistioita ja muita viestinnän yrityksen tai lakiasiaintoimisto ympäristössä.
  7. Levitä käsitteitä monenlaisia ​​oikeudellisia tieteenalojen, sekä muiden alojen kuten yritysten, matematiikka ja psykologia, heidän annetaan tehtäviä asianajotoimiston tai yritysympäristössä.
  8. Anna Alun Bachelor of Science in Legal Studies koulutusohjelman ilman akateemista valmistautumista.
1
Program taught in:
Englanti

See 4 more programs offered by Abraham Lincoln University »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
4 lukukautta
Part-time
Hinta
15,000 USD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä