Read the Official Description

Koulutuskoulu (COE) pyrkii valmistamaan opettajia, opetusalan tukihenkilöstöä ja muita ammattilaisia ​​päätöksentekijöihin, joilla on tarvittavat tiedot, taidot ja säännöt, jotka ovat välttämättömiä eettisesti ja tehokkaasti integroitavaksi teorioihin ja käytäntöihin.

Ed.S. Tutkinto tarjotaan varhaiskasvatuksen, peruskoulutuksen, opetusjohtajuuden, kirjastojen opetusvälineiden, lukemisen, koulun ja kliinisen mielenterveyden neuvonnan sekä keskiasteen koulutuksen aloilla (aihealueet, joissa master-tutkinto oli ansaittu).

Näillä ammattilaisilla on ymmärrys monimuotoisesta kulttuuristamme, teknisistä valmiuksista, henkisestä kärsimyksestä ja kriittisestä ajattelusta ja ongelmanratkaisutaidoista, jotka edellyttävät tietoisia ja vastuullisia päätöksiä, sitoutumista heijastavaan arviointiin, toteuttamaan myönteisiä muutoksia ja jatkamaan oppimista Elinikäinen pyrkimys. Yliopiston olennainen osa, COE on sitoutunut palvelemaan Alabama-yhteisöjä koulutusohjelmiensa ja siihen liittyvien toimintojensa kautta. Tehtäviensä toteuttamisessa COE varmistaa, että opettajien ja muun ammatillisen koulutuksen henkilöstön valmistamiseen tarkoitetut alustavat ja edistyneet ohjelmat vastaavat kansallisten, valtiollisten, ammatillisten ja institutionaalisten standardien odotuksia.

Harold Lloyd Murphy Graduate Schoolin virallisen hyväksynnän lisäksi kaikki hakijat, jotka hakevat perinteistä opettajankoulutusta tai opettajan johtamisohjelmaa (M.Ed., AA, Ed.S.), antavat Graduate School Deanille seuraavat tiedot: 1. Kopio hakijan voimassa olevasta opetustodistuksesta (B: n päällikön, A: n AA: lle) asianmukaisella merkinnällä; 2.

Opetussuunnitelma

Opetuskenttä ECE: (15).

.

Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
10,156 USD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä