Filter
Valmistava vuosi

Suositut Kurssiopinnot Kasvatustiedessa

Kun opiskelijat saavat lukion tutkintotodistuksen ja aloittavat opintoalat, he usein kääntyvät valmisteluohjelmiin aloittaakseen koulutuksensa. Nämä ohjelmat tarjoavat peruskursseja ja esitellään opiskelijoiden kenttä. Valmistelevat ohjelmat yleensä vähintään vuosi.

Mitä ovat valmistelevat koulutusohjelmat? Nämä ohjelmat on suunniteltu tuomaan tutkijat tietoon ja taitoihin, joiden on oltava maailman tulevia kasvattajia. Ohjelmat voivat sisältää peruskursseja kirjallisesti, viestinnän, psykologian ja julkisen puheen, sekä yleiskatsauksen kursseja historian, tieteen, matematiikan ja kirjallisuuden aloilla. Valmistajakoulutuskursseihin liittyy todennäköisesti muun muassa oppilaitoksen johtaminen, oppituntien suunnittelu, opiskelijoiden kehittäminen ja oppimisteoria.

Nämä ohjelmat alkavat valmistautua tuleviin ammattilaisiin opettamalla heille ajanhallintataitoja, jotka tulevat hyödyllisiksi, kun he tasapainottavat ensimmäisen opetustyönsä monien vaatimusten. Opiskelija osaa oppia tunnistamaan erilaisia ​​oppimistyylejä tehokkaampaan opetukseen ja antamaan suuria esityksiä, jotka eivät ainoastaan ​​auttaisi heitä saamaan työpaikkoja koulutuksessa, vaan myös ylistävät heitä.

Kun budjetoidaan seuraavaan vaiheeseen koulutuksessa, kiinnostuneille henkilöille suositellaan vertailemalla koulujen kustannuksia, koska kustannukset vaihtelevat suuresti sekä maittain että yliopistoittain. Valitun yliopiston rahoitustukiosasto voi tarjota ohjausta tai apua.

Vaikka monet koulutusjohtajat harjoittavat opettavia uranäkymiä, on monia työpaikkoja, joihin koulutusta valmistellaan. Koulutusta opiskelevat usein havaitsevat, että heidän intohimonsa nähdä muita onnistumisia tekee heidät sopiviksi urasuunnittelussa, kuten opastuksen neuvonantajana, urasuunnittelijana ja koulupsykologina. Monet etsivät työpaikkoja hallinnossa, tulevat päämiehiksi, hakijoiksi tai rekrytoijiksi. He voivat myös käyttää opetustaitojaan koulutuskonsultteina tai opinto-ohjaajina.

Kiinnostuneet henkilöt voivat valmistautua koulutukseen useilla yliopistoilla ympäri maailmaa tai laajan valikoiman verkko-ohjelmia. Etsi ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less

2 Results in Kasvatustiede

Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Pre-ohjelma on CCSS on täydellinen all round valmistautuminen akateemista tutkimusta, samoin kuin on erinomainen tilaisuus tutustua elämään itsenäistä kuudenneksi muotoon ... [+]

Pre-ohjelma on CCSS on täydellinen all round valmistautuminen akateemista tutkimusta, samoin kuin on erinomainen tilaisuus tutustua elämään itsenäistä kuudenneksi muotoon korkeakoulu Britanniassa.

Ihanteellinen opiskelijoiden vuotiaiden 14-17, kukin Pre-ohjelma antaa opiskelijalle henkilökohtainen oppimiskokemus. Sekoitus asiantuntija Englanti kielen opetusta ja parasta johdanto alistaa oppituntia, urheilua ja kulttuuriretkiä luo palkitseva Englanti oppimiskokemus.

Pre-ohjelma at CCSS tarjotaan täysi yhden vuoden kurssin ja voimme tarjota lyhytkursseja kaksi kautta, sillä yksi termi ja puoli aikavälillä. Kaikki Pre-ohjelman kurssit voi johtaa edelleen koko ajan opiskella CCSS.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
August 2019
Full-time
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Texas Tech University in the Hill Country

Texas Tech -yliopiston päällikön ammattipätevyyden valmisteluohjelma on suunniteltu työskentelemään opettajien ja päämiehiin, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uraa kou ... [+]

Päällikön ammatillinen sertifioinnin valmisteluohjelma

Texas Tech -yliopiston päällikön ammattipätevyyden valmisteluohjelma on suunniteltu työskentelemään opettajien ja päämiehiin, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uraa koulupiirin superintendentteinä Teksasissa.

Ohjelman yleiskuvaus15 luotto tuntiaHarjoitustyö valmistuu erilaisten opetusmenetelmien avulla.Ryhmäopiskelijat noudattavat ennalta määriteltyä kurssia. Kurssin vaihtelu vaihtelee kohortin mukaan. Uudet kohortit alkavat ensimmäisellä kesäsessulla.Ammattikorkeakoulun ylläpitäjän sertifiointi edellyttää myös tyydyttävää pisteet SBEC: n TExES-tutkinnosta kouluvalvojille, kelvolliselle Texas-opettajan sertifikaatille, voimassaolevalle Texasin päävaltuutukselle ja kahden vuoden opetuskokemukselle.Semester-pohjaiset kurssit yhdistyvät Texas Tech Universityn akateemisen kalenterin kanssa.Hakuprosessi... [-]
Yhdysvallat Fredericksburg Marble Falls
September 2019
Full-time
15 tuntia
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi